Hydraulika

V našem sortimentu naleznete vše potřebné pro výrobu, provoz a údržbu Vašich hydraulických zařízení. Nabízíme hydraulické hadice s veškerým příslušenstvím, hydraulické šroubení, držáky trubek, komponenty pro výrobu válců a mnoho dalších položek. Kvalita, spolehlivost a rychlost dodávek jsou našimi prioritami při výběru dodavatelů. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně s cílem najít nejvhodnější řešení pro spokojenost zákazníka. Naši nabídku naleznete v katalogu či na e-shopu.



Přehledový prospekt sortimentu hydraulika a průmyslové hadice

Objevte komplexní sortiment hadic, ať už hydraulických nebo průmyslových, včetně širokého příslušenství. Ucelený přehled těchto produktů nyní najdete v novém přehledovém katalogu. Všechny produkty, hydraulické hadice a komponenty i průmyslové hadice s příslušenstvím, dodáváme od renomovaných světových výrobců, což je zárukou kvality a nejvyšších standardů.

Naše hadice - záruka nejvyšší kvality

CAD databáze hydraulických komponentů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hydraulických komponentů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

Databáze obsahuje více než 7.000 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Spolupracujeme s nejlepšími

Opíráme se o dlouholeté vazby s našimi spolehlivými dodavateli produktů renomovaných značek. Námi dodávané zboží se vyrábí v ČR, Německu, Rakousku, Itálii, Kanadě. Většina našich dodavatelů působí celosvětově, takže v případě potřeby není problém sehnat náhradní díly i pro stroje a zařízení dodané do zahraničí. Díky rozsáhlým skladovacím prostorám můžeme držet velké množství obrátkového zboží skladem a dodávat do 24 hodin, případně vydat na jedné ze tří poboček v ČR.

Hadice Semperit - mnohem víc než jen plast a kov

Hydraulické nebo průmyslové? Semperit, to je obojí! Nabízí ucelenou řadu průmyslových hadic. Od hadice na vodu, abraziva, po hadici na chemikálie nebo ventilaci.

A stejně tak poskytuje kompletní sortiment hydraulických hadic. Díky široké škále produktů a vysoké dostupnosti najdete ty správné produkty pro vaše aplikace.

Šroubení VOSS - Povrchová úprava ZnNi

Povrchová úprava „Zinek-nikl“ poskytuje výrazně vyšší korozní odolnost než standardní pozinkovaná ocel (FeZn). I po 1.000 hodinách v solné komoře nevykazují díly známky koroze. Povrchová úprava je několikaletým standardem u našeho šroubení VOSS a nově na přání u koncovek a objímek na hadicích. Zinek-Nikl je cenově dostupnější alternativou k nerezu do ztížených podmínek.