Hydraulická šroubení

Nabízíme hydraulické šroubení špičkového německého výrobce VOSS, a to od standardních provedení až po speciální řešení pro extrémní tlakové zatížení a mechanické namáhání. VOSS 24° šroubení odpovídá normám ISO 8434-1, DIN 2353. Patří mezi nejrozšířenější systém hydraulického šroubení a můžeme jím nahradit šroubení dalších světových výrobců. Přednosti šroubení VOSS jsou hlavně kvalita materiálů, povrchová úprava VOSS zinek-nikl a v neposlední řadě nový zářezný prsten VOSSRingM.


CAD databáze hydraulických šroubení

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hydraulických šroubení ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

VOSS CAD databáze byla aktualizována a nyní čítá více než 10.000 CAD modelů ke stažení zdarma. Některé produkty z připojovacích, spojovacích a navařovacích šroubení byly rozšířeny o další řady velikostí. Mnoho nových CAD modelů je nyní k dispozici také v novém designu.

VOSS a Haberkorn

Skupina VOSS je v oblasti hydraulických systémů jedním z našich nejvýznamnějších obchodních partnerů. Jedinečná povrchová úprava VOSS coat v kombinaci s odolnými materiály zaručuje prvotřídní kvalitu. Spolupráce skupiny VOSS a Haberkorn pak poskytuje širokou skladovou dostupnost a odborné technické poradenství.

Šroubení VOSS

Předností šroubení VOSS jsou hlavně kvalita použitých materiálů, vynikající povrchová úprava VOSS zinek-nikl, jednoduchá montáž a vysoká spolehlivost. Veškerá šroubení VOSS mají kompaktní rozměry a lze je tudíž jednoduše kompletovat. K dispozici je extra lehká, lehká a těžká řada dle pracovního tlaku a rozměrů. Všechna šroubení jsou navržena a testována na poruchový tlak, který je 4x vyšší než nominální. Tento typ šroubení dokonale těsní, odolává střídavému ohybovému momentu, změnám tlaku a zároveň zabraňuje odkapávání přes spoje. Ty mohou být opakovaně rozpojovány a opět spojovány, což je důležité zejména pro servis a opravy.

Povrchová úprava VOSS coat

Zinek - nikl je prémiová povrchová úprava, která poskytuje výrazně vyšší odolnost vůči korozi, než standardní pozinkovaná ocel (FeZn). I po 2.000 hodinách v solné komoře nevykazují díly známky červené koroze. Povrchová úprava zinek - nikl je standardem u šroubení VOSS již od roku 2007. Díky vlastní elektrolytické lince, testovací a vývojové laboratoři si VOSS udržuje náskok v kvalitě a inovacích povrchové úpravy. VOSS coat splňuje směrnici Evropského parlamentu č. 2000/53/ES a je proto vhodná do automobilového průmyslu.

Nový zářezný prsten

Nový zářezný prsten VOSSRingM nabízí všechny výhody předchozí generace a zároveň nastavuje vyšší úroveň kvality a spolehlivosti. Zvláštní pozornost byla během vývoje věnována jednoduchosti montáže a spolehlivosti proti únikům kapaliny, použitím extrémně odolných materiálů. Výsledkem je zářezný prsten spolehlivý jak při montáži, tak v aplikaci. Již od roku 2007 používá šroubení VOSS jako standard povrchovou úpravu zinek-nikl a totéž platí pro zářezné prsteny VOSSRingM. Aby se zabránilo záměně se staršími typy prstenů, je VOSSRingM opatřen černým povlakem. Vývojoví inženýři firmy VOSS ve snaze o dosažení dokonalosti přepracovali každý úhel a celkový profil VOSSRingM. Vylepšený profil zajišťuje prstenům maximální těsnost spojení. Nový profil je lépe vyztužený v oblastech, které jsou nejvíce namáhané tlakem, a patentovaná dorazová hrana zajišťuje správnou montáž.

Produktové videa

Systém zářezného prstenu Předmontáž zářezných prstenů - manuální přípravek Předmontáž zářezných prstenů - mobilního zařízení
Předmontáž zářezných prstenců - formovacího stroje Konečná montáž