Kariéra

S více než dvěma sty zaměstnanci patří Haberkorn s.r.o. k největším technickým distributorům na českém a slovenském trhu. Jsme jedničkou v oboru dodávek strojních dílů a komponentů pro průmyslové podniky. Nadnárodní skupina HABERKORN, již jsme součástí, přesahuje roční obrat 824 mil. EUR a řadí se k pěti nejvýznamnějším technickým prodejcům v Evropě.  

Naši zaměstnanci jsou vysoce kvalifikovaní odborníci, a to nejen na úrovni zákaznického servisu a technických poradců na pobočkách, ale především naši obchodní zástupci v terénu patří ke špičce ve svém oboru. Klademe důraz na pravidelná školení a vzdělávání našich pracovníků a usilujeme o vytváření dlouhodobých vztahů.

Pokud se rozhodnete stát se součástí našeho týmu, budete odměněni příjemným pracovním prostředím, možností osobního rozvoje a zázemím stabilní prosperující společnosti.



Právě hledáme

V tuto chvíli nenabízíme žádné volné pracovní pozice!


Neoslovila Vás žádná nabízená pozice?

Nezaujala Vás žádná z uvedených pozic, ale přesto máte zájem pracovat v naší společnosti?
Pošlete svůj strukturovaný životopis na e-mailovou adresu: personalistika@haberkorn.cz, nebo vyplňte webový formulář na našich stránkách a my Vás zkontaktujeme a podáme Vám bližší informace.

Děkujeme a těšíme se na nové tváře.

Kontaktní osoba

Mgr. Lenka SVOBODOVÁMgr. Lenka SVOBODOVÁ
Personalistka

personalistika@haberkorn.cz
+420 553 757 660

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Zavazujeme se chránit Vaše soukromí. Osobní údaje, které nám poskytnete, budeme zpracovávat výhradně pro účely náboru - výběru nejvhodnějšího uchazeče na základě posouzení Vaší kvalifikace a dřívějších pracovních zkušeností.

V případě Vašeho souhlasu, máte také možnost zařadit se do naší evidence uchazečů o práci. Pokud aktuálně pro Vás vhodné pracovní místo nenabízíme, budeme Vás tak moci kontaktovat, až se taková nabídka objeví. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat.

Neexistuje jednotný vzor životopisu, nicméně zpravidla o Vás zpracováváme následující informace: jméno a příjmení, titul, datum narození, fotografie, e-mail, telefon, oblast působení, praxe, vzdělání, jazykové dovednosti, absolvované kurzy, školení a certifikáty, znalosti a dovednosti, osobní zájmy.

Pokud nám poskytnete také informace o třetích stranách (referenčních osobách, apod.), předpokládáme, že dotyčná třetí strana Vám k tomu udělila povolení. Její údaje budeme zpracovávat ve stejném rozsahu a s maximální péčí jako ty Vaše.

K údajům budou mít přístup pouze naši zaměstnanci, kteří se podílejí na náborových a výběrových procesech, zejména management a pracovníci personální a mzdové agendy. V případě, že jste svou žádost zadali prostřednictvím portálů www.prace.cz,  www.jobs.cz nebo www.pracezarohem.cz, podílí se na zpracování také společnost LMC s.r.o. (IČ: 26441381) a jí pověření další zpracovatelé.

Vaše údaje budou zpracovávány pouze po dobu výběrového řízení, nebo pokud jste nám udělili souhlas se zařazením do evidence uchazečů, po dobu jednoho roku ode dne obdržení Vašeho souhlasu, případně do jeho odvolání.

Pokud si přejete získat podrobnější informace o tom, jakým způsobem zpracováváme Vaše osobní údaje, nebo získat přístup ke svým osobním údajům, opravit, zablokovat nebo vymazat jakékoli osobní údaje, které se týkají vaší osoby, odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, odstranit Vaši e-mailovou adresu z našich adresářů nebo pokud máte jakékoli dotazy, připomínky či obavy ohledně našich postupů v oblasti ochrany osobních údajů, obraťte se prosím na nás na výše uvedených kontaktech.

Společnými správci Vašich osobních údajů jsou společnosti Haberkorn s.r.o., se sídlem Generála Vlachého 305, 747 62 Mokré Lazce, IČ 61947024, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, spisová značka C 12945, a Haberkorn s.r.o. organizačná zložka, Zavarská 10/B, 917 01 Trnava, Slovenská republika, IČ 47557125, společnost zapsaná v obchodnom registri Okresného súdu v Trnave, vložka číslo 10252/T.