Ochranné pracovní prostředky

Nabízíme komplexní služby v oblasti dodávek ochranných pracovních prostředků, a to jak standardní, tak specifická řešení, vycházející z individuálních požadavků našich zákazníků. Zaměřujeme na kvalitní produkty předních českých i světových výrobců a značek, vyhovující evropským bezpečnostním normám a předpisům.



PLANAM

V České republice jsme největším dodavatelem kvalitních oděvů německé společnosti PLANAM. Jedná se o nabídku nejen pracovních, ale i výstražných a multinormních oděvů. Oblíbené barevné kombinace, propracované střihy, ale i nápadité doplňky jsou spolu s kvalitou hlavním kritériem, proč se zákazníci k těmto oděvům rádi vracejí. Zákazníkům nabízíme rychlé dodání, oděvy je navíc možné opatřit firemním logem v podobě výšivky nebo potisku.

Kvalita Haberkorn H-Plus

Často je důležité získat vynikající kvalitu za rozumnou cenu, navíc v kombinaci s dobrou dostupností výrobku. Haberkorn všechny tyto potřeby zohledňuje vlastní garancí kvality produktů pod vlastní značkou H-Plus!

Konkrétně se jedná o ochranné brýle, filtrační polomasky, pracovní rukavice a také o širokou nabídku pracovních a bezpečnostních oděvů a obuvi H-Plus. Všechny tyto produkty poskytují maximální ochranu a bezpečnost při zachování moderního designu, pohodlí a vysoké kvality. Mimo to nabízíme pod značkou H-Plus také papírové a polypropylenové průmyslové utěrky, které jsou důležitým pomocníkem pro udržení čistoty na pracovištích.

Bezpečnostní nože MARTOR

Nabízíme komplexní řešení pro řezání a to zejména v oblasti bezpečnostních nožů. Díky mnohaleté spolupráci s německým výrobcem bezpečnostních nožů MARTOR jsme také specialistou na bezpečné řezání. S rostoucím důrazem na bezpečnější pracovní podmínky tak pomáháme v provozech s prevencí proti úrazům způsobených použitím nevhodné pracovní pomůcky v podobě necertifikovaných nožů.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými? Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.