Hydraulické příslušenství

Pro regulaci oběhu média v hydraulickém systému jsou nezbytnou položkou kulové kohouty. Nabízíme kohouty různých provedení a materiálů od značky Pister. Dodáváme také různé typy manometrů, měřicí body, hadičky a další nezbytné příslušenství k manometrům. Nabídku doplňují hydraulické adaptéry a dále široká škála těsnících prvků nezbytných pro zkonstruování a správnou funkci hydraulických zařízení.



Kulové kohouty PISTER

Standardně nabízíme dvoucestné a trojcestné kulové kohouty renomovaného německého výrobce PISTER s připojovacími závity BSP a dle DIN 2353 lehkou i těžkou řadu. Dále nabízíme nerezové, vysokotlaké, panelové, přírubové a uzamykatelné kohouty. Případně umíme nabídnout kohouty a ventily dle individuálního zadání.

Manometry a vakuometry

Manometry a vakuometry nabízíme ve třech základních provedeních, suchý, s glycerínovou náplní a digitální. Suché manometry se hodí pro jednoduché měření do méně náročných podmínek. Glycerinové manometry jsou určeny do náročnějších podmínek, kde na manometr působí vibrace, vlhkost nebo jiné ztěžující vlivy. Glycerin také omezuje kmitání ručičky manometru a usnadňuje tak odečet naměřené hodnoty. Manometry můžeme nabídnout také jako měřící sadu v kufříku, obsahující manometr, měřící hadičky a měřící body pro připojení do systému.

Hydraulické adaptéry

Hydraulické adaptéry slouží k připojení do tělesa, propojení nebo redukování ostatních komponent hydraulického systému. Adaptéry zahrnují všechny druhy závitů a těsnících kuželů, kromě připojovacích prvků dle normy DIN 2353.

K dispozici jsou pak v těchto provedeních - přímé, úhlové, nastavitelné, redukční, stavitelné, připojovací, prodloužené, T-spojky, hrdla, kolena, šroubení, zátky, záslepky, vložky a převlečné matice, aj.

Adaptéry se vyrábějí z pozinkované oceli a z nerezi.

Hydraulická těsnění

Dodáváme kompletní těsnění pro komponenty na výrobu hydraulických válců. Hydraulické těsnění je vyrobeno ve vysoké kvalitě. Nabízíme ploché měděné a USIT těsnící podložky, o-kroužky NBR nebo FPM spolu s podpěrnými kroužky, stírací kroužky, vodící pásky a kroužky, těsnící manžety a skládané těsnění pístních tyčí a pístů. Těsnění je vyráběno i z různých druhů materiálu, jako je např. NBR, PU, FPM (Viton), PTFE, PTFE-Bronz. Výběr materiálu těsnění je závislý na tlaku a teplotě média a také na rychlosti pohybu. Standardní rozměry vedeme běžně skladem. Výhodou je kvalita, cena a krátký dodací termín.