Ozubená kola, tyče a soukolí

Naše nabídka zahrnuje ozubená kola, tyče a soukolí v modulech M1 – M6 stupně přesnosti 9. Většinu katalogových produktů dodáváme ze skladu. Běžný sortiment doplňujeme vlastními výrobními kapacitami. Dodáme Vám tak kola a hřebeny dle Vaší výkresové dokumentace až do modulu M40 a to i s kaleným ozubením či povrchovou úpravou. Pro polohování dodáváme broušená kola a tyče až v přesnosti 6.



Ozubená kola, tyče a soukolí na zakázku

Širokou nabídku standardních i nestandardních produktů doplňujeme vlastními výrobními kapacitami pro zakázkové díly. Ozubené hřebeny Vám nadělíme na požadované délky. Standardní díly obrobíme dle Vašich požadavků tak, ať je můžete přímo montovat. Tam, kde nelze vyjít ze standardního dílu, zajistíme, či vyrobíme díl na zakázku v požadovaném provedení, přesnosti, materiálu, a s povrchovou úpravou.

Rychlá dostupnost

Náš centrální sklad v Mokrých Lazcích patří mezi nejlépe vybavené sklady v Evropě. Všechny ozubené tyče a většinu ozubených kol a soukolí, které najdete v našem katalogu, dodáváme přímo z našeho skladu. Zboží, které si objednáte, pak obdržíte následující pracovní den. Neskladové položky dodáváme do jednoho týdne.