Pohony klínovými řemeny

Potřebujete pro Váš stroj pohon klínovým řemenem? Obraťte se na nás. Pomůžeme Vám navrhnout nový pohon, nebo optimalizovat ten, s nímž máte potíže. A pokud si chcete navrhovat pohony sami, naučíme Vás to. Pracujeme s řemeny GATES. V nabídce máme špičkové řemeny vhodné pro aplikace s nejvyššími výkony a extrémní podmínky, tak spolehlivé řemeny pro běžný provoz. Dodáváme celý pohon, tedy včetně řemenic a pouzder. A naše nástroje Vám pomohou se správnou instalací pohonu.



Nová brožura Haberkorn & GATES

Spolupráce Haberkorn a GATES přináší produkty prémiové kvality, rychle dostupné s odborným technickým poradenstvím ať už v terénu, nebo po telefonu. 

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce GATES najdete v novém letáku.

CAD databáze klínových řemenic

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů klínových řemenic ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny (server TraceParts):

Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Výpočty pohonů klínovými řemeny

Pokud navrhujete nový pohon, nebo chcete optimalizovat či zkontrolovat stávající, obraťte se na nás. Pomůžeme Vám se zadáním pro výpočet a navrhneme pohon, který bude pro Vaši aplikaci nejvhodnější. Pohon Vám následně dodáme a poradíme se správnou montáží. Chcete-li si navrhovat řemenové pohony sami, poskytneme Vám zdarma Design Flex® ProTM, výpočtový software firmy GATES.

Instalační instrukce

Pohonný článkový klínový řemen Pohonný článkový klínový řemen Dopravní článkový klínový řemen

Rychlá dostupnost

Náš centrální sklad v Mokrých Lazcích patří mezi nejlépe vybavené sklady v Evropě. Skladujeme především vysokovýkonné klínové řemeny GATES Quad Power 4.  Pro případ havárie využijte segmentační klínové řemeny, které je možné spojit na jakoukoli požadovanou délku. Většinu klínových řemenic pro Taper Lock®, které najdete v našem katalogu, dodáváme také přímo z našeho skladu. Zboží, které si objednáte, pak obdržíte následující pracovní den. Neskladové položky dodáváme do jednoho týdne.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.

Nechte si poradit přímo ve Vašem provozu

Také ve Vašem regionu máme specialistu na tento sortiment. Kontaktujte nás a domluvte si schůzku. Naši zkušení techničtí poradci jsou Vám k dispozici.