Pohony řetězy

S námi vyřešíte celý systém: od řetězu, přes řetězová kola, napínáky, až po vedení řetězů a montážní přípravky, a to jak pro pohonné, tak dopravní aplikace. Kde máte vysoké nároky na přesnost a životnost, navrhneme německé vysokovýkonné řetězy iwis. Nejširší sortiment nabízíme v precizních řetězech největšího čínského výrobce Donghua. V nabídce máme i ekonomické řetězy pro zařízení, u nichž je použití precizních řetězů zbytečné. A pokud snad nenajdete v programu 4.000 standardních řetězových kol to Vaše, vyrobíme Vám je dle výkresové dokumentace v našich obrobnách.



Sériové dělení řetězů

Do našeho strojoparku jsme nově zařadili automatickou děličku řetězů. Nyní jsme připraveni dělit i sřední a velké série řetězů, a to bez dlouhých dodacích termínů u externích partnerů. 

  • zkracujeme dodací termíny z původních 5 týdnů na 2 týdny
  • sériově dělíme tyto velikosti řetězů: 06 – 16 B (35-80 A) 1-řadé, 2-řadé, 3-řadé (i ostatní rozměry zajistíme)
  • bez destrukce vnitřních článků řetězů
  • přesnější odpočítávání článků
  • dělení řetězů všech norem vč. evropské BS i americké ANSI
  • dělíme také nerez, rovné desky, různé upravené modifikace řetězů, řetězy všech výrobců a značek
  • jsme rychlejší, přesnější, spolehlivější

Video - Automatická dělička řetězů

CAD databáze řetězů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů řetězů IWIS ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

 

Spolupráce Haberkorn a iwis

Spolupráce Haberkorn a iwis přináší produkty prémiové kvality, rychle dostupné s odborným technickým poradenstvím ať už v terénu nebo po telefonu. 

Německá společnost iwis je špičkou v oblasti vysoce kvalitních řetězových řešení s dokonalou přesností. Produktové portfolio zahrnuje vše od inovativních vysoce výkonných hnacích řetězů až po řetězové systémy vyvinuté na míru specifickým aplikacím všeho druhu.

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce iwis najdete v novém letáku:

Monitorovací zařízení CCM

Zajistěte včas výměnu Vašeho řetězu.

Pomocí nového systému CCM pro monitorování zařízení můžete rozpoznat, kdy je nutné řetěz kvůli prodloužení vyměnit. Zamezíte tak dlouhým odstávkám Vašich strojů a zařízení.

Systém CCM  (leták pdf)
Systém CCM (video youtube)

Videa

Řetězy IWIS Monitorovací zařízení CCM - montáž Bezúdržbový nerezový řetěz

Řetězová kola na zakázku

Širokou nabídku standardních i nestandardních produktů doplňujeme vlastními výrobními kapacitami pro zakázkové díly. Standardní řetězová kola obrobíme dle Vašich požadavků tak, ať je můžete přímo montovat. Tam, kde nelze vyjít ze standardního řetězového kola, zajistíme, či vyrobíme kolo na zakázku v požadovaném provedení, materiálu a s povrchovou úpravou.