Průmyslové hadice a armatury

Nabízíme průmyslové hadice a příslušenství pro různorodé aplikace a média – např. hadice na horkou a studenou  vodu, potraviny, chemikálie, olej, pohonné hmoty, vzduch, plyny, abraziva. Součástí sortimentu jsou i spony na hadice, pneumatické a temperační rychlospojky Lüdecke, pákové spojky Kamlok a další příslušenství. Velmi zajímavé jsou výrobky naší značky H-Plus vzhledem k poměru kvalita / cena.


Přehledový prospekt sortimentu hydraulika a průmyslové hadice

Objevte komplexní sortiment hadic, ať už hydraulických nebo průmyslových, včetně širokého příslušenství. Ucelený přehled těchto produktů nyní najdete v novém přehledovém katalogu. Všechny produkty, hydraulické hadice a komponenty i průmyslové hadice s příslušenstvím, dodáváme od renomovaných světových výrobců, což je zárukou kvality a nejvyšších standardů.

V oblasti průmyslových hadic je skupina Haberkorn jedničkou na evropském trhu. I díky tomu disponujeme širokými skladovými zásobami. Jsme připraveni vám pomoci, ať už s výběrem vhodné hadice pro vaši aplikaci, nebo správné koncovky či šroubení.

Nový dodavatel průmyslových hadic Elaflex

Naším dalším partnerem v dodávkách průmyslových hadic je od poloviny roku 2023 německá společnost ELAFLEX HIBY GmbH & Co. KG. Elaflex je výrobcem průmyslových hadic a koncovek pro chemické látky, letecká paliva, potraviny, kapalné technické plyny, farmaceutický a kosmetický průmysl. Velmi vysoká kvalita produktů a jejich dlouhá životnost zajistí minimalizaci provozních nákladů v každém provozu.

Od svého založení se Elaflex vypracoval na předního specialistu v oblasti technických zařízení pro doplňování paliv. Tankování vyžaduje nejvyšší bezpečnostní standardy, proto je nezbytné nabízet pouze prvotřídní kvalitu. Konstrukční a inženýrská oddělení a výrobní závody Elaflex zajišťují, že výrobky jsou technologicky nejmodernější, v souladu s nejvyššími bezpečnostními standardy v průmyslovém sektoru.

Produkty Elaflex najdete momentálně v katalozích a v co nejkratším čase budou přidány také na náš e-shop. Většina produktů je skladem v Německu a jsou tak dostupné v krátkých dodacích termínech.

Kompletní nabídka průmyslových hadic - nový katalog

V katalogu Průmyslové hadice a armatury najdete všechny produkty z naší rozsáhlé nabídky, včetně dalšího příslušenství.

Jedná se o jednu z nejucelenějších nabídek tohoto sortimentu na trhu.

Zjistíte, jaké služby nabízíme v oblasti poradenství a servisu. Návody k obsluze, zajímavosti o jednotlivých variantách hadic a také pomůcky pro výběr a mnoho dalšího. Potřebujete cokoli z této nabídky? Neváhejte nás kontaktovat!

Od vlastní značky až po originální světové výrobce

V oblasti průmyslových hadic a armatur spolupracujeme se špičkami na trhuOd originálních světových výrobců, jako jsou např. Semperit, Lüdecke, Continental ContiTech, Masterflex nebo Merlett až po vlastní značku H-Plus. U nás najdete pro každé řešení ten správný poměr ceny a kvality. 

H-PlusSemperitLüdeckeContinental-ContitechMasterflexTrelleborgMerlettElaflexFittRSNovoplastGEKA

Výroba hadic

Průmyslové hadice můžete nakupovat po celých baleních nebo v individuálních kratších délkách. V případě potřeby hadice osadíme požadovanými koncovkami. Koncovka může být v hadici upevněna lisovací objímkou vysokotlakou nebo nízkotlakou, šroubovací objímkou složenou z 2 půlkruhů, sponou nebo drátem u plochých hadic na vodu. Podle typu aplikace může být koncovka z pozinkované oceli, nerezu, mosazi nebo hliníku.

Naše hadice - záruka nejvyšší kvality

Označení hadic názvem Vaší firmy

Hadice jsou standardně označené názvem výrobce nebo naší vlastní značkou H-Plus. Je pro Vás toto označení nevhodné? Pak pro Vás nabízíme zajímavou možnost individuálního označení hadic např. názvem Vaší firmy. Individuální zákaznické označení je možné u větších projektových zakázek, kdy je hadice již při výrobě označena požadovaným způsobem.

Hadice Semperit - mnohem víc než jen plast a kov

Hydraulické nebo průmyslové? Semperit, to je obojí! Nabízí ucelenou řadu průmyslových hadic. Od hadice na vodu, abraziva, po hadice na chemikálie nebo ventilaci.

A stejně tak poskytuje kompletní sortiment hydraulických hadic. Díky široké škále produktů, vysoké dostupnosti najdete ty správné produkty pro vaše aplikace.

ContiTech - nový partner Haberkorn

ContiTech AG je jedním z předních dodavatelů průmyslových hadic a dalších technických pryžových a plastových produktů. Společnost se dlouhodobě řadí mezi strategické partnery skupiny Haberkorn a nyní vstupuje také na český trh.

Hadice ze širokého ContiTech sortimentu splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a v každém případě také odpovídají příslušným normám.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.