Transportní vozíky

Transportní vozíky jsou neocenitelným pomocníkem v každém výrobním provozu. Prokazatelně zvyšují tempo výroby, pomáhají při přepravě těžkých břemen, ale také slouží jako doplněk samostatného pracoviště.  Záleží jen na Vás, jakou variantu zvolíte. Sestavíme Vám vozík přesně podle Vašich požadavků. Základem transportního vozíku je stabilní rám z hliníkových profilů a vysoce kvalitní pojezdová kolečka. Systém drážek zajišťuje plnou kompatibilitu se všemi komponenty stavebnicového systému item.

On-line konfigurátor transportních vozíků (EN)

On-line konfigurátor transportních vozíků (DE)



Item Academy - Online vzdělávání kdykoli k dispozici!

Rozšiřte si své znalosti pomocí interaktivního online školení. Akademie je nyní k dispozici v anglickém nebo německém jazyce. Zaregistrujte se a využívejte všechny výhody akademie zcela zdarma.

Registrovat se do item Academy

Variabilita

Potřebujete rozšířit stávající pracoviště, chybí Vám při montáži odkládací plochy pro nářadí nebo přepravujete materiál mezi jednotlivými pracovišti? Naše vozíky jsou variabilní. Vozíky opatříme policemi, zásobníky na drobný materiál, naklápěcími držáky pro snadný přístup, umístíme držáky nápojů, nastavíme výšku polic podle Vašich používaných boxů a krabic, jednoduše - přizpůsobíme je všem Vašim požadavkům!

Sestavte si sami

Potřebujete vozík rychle a nechcete čekat na vypracování nabídky. Pomocí online softwaru „SystemMobile Configurator“ si jednoduše a velmi rychle navrhnete ideální vozík pro Váš provoz…

Transportní vozíky a štíhlá výroba

Transportní vozíky je možné použít jako zásobníky pracovních stolů a tím zvýšit efektivitu montáže.

Transportní vozíky „L“ a „T“ mohou sloužit jako zásobníky stolů. Typ „U“ je vhodný pro doplňování materiálu do těchto dvou vozíků.

V případě specifických nároků na vozík (naklápěcí horní plocha, vozík s válečkovou dráhou atd.) Vám rádi zhotovíme návrh vozíku.