Co Vás u nás čeká?

Zakládáme si na dlouhodobé a úspěšné spolupráci s našimi zaměstnanci. 

Záleží nám na tom, abyste se v pracovním prostředí cítili dobře a byli spokojeni. 

 

Start v zaměstnání

Při nástupu nového zaměstnance nám jde o přátelský přístup a kvalitní zaškolení. Každému novému kolegovi věnujeme dostatečný čas na adaptaci a seznámení se se vším, co bude jeho pracovní pozice obnášet. 

A jak to u nás chodí?

Stravování

Stravování je možné v restauračních zařízeních v jednotlivých lokalitách našich poboček. Našim zaměstnancům poskytujeme příspěvek na stravné prostřednictvím stravenkových karet Sodexo.

Zdraví

Naši zaměstnanci mohou využívat Multisport kartu, tedy levnější sportování v České i Slovenské republice.

Firemní mobilní tarif

V rámci firemního tarifu můžete využívat služby operátora na maximum za minimální částku.

Záleží nám na Vašich potřebách

Každoročně probíhají rozhovory se zaměstnanci, kde společně zjistíme, zda jsou naši zaměstnanci spokojení, co by chtěli zlepšit, jak se v práci cítí a kam by se chtěli posunout, ať už formou školení, tréninků apod.

Věrnostní program

Velice si vážíme také toho, že u nás lidé pracují dlouhodobě, i celá desetiletí. Právě tyto zaměstnance oceňujeme mimořádnou finanční odměnou.

Společné aktivity

Každoročně pořádáme několik akcí pro naše zaměstnance. Snažíme se tak podpořit vztahy na pracovišti a poznat Vás i z druhé strany.

Tradiční sportovní odpoledne s rodinamiTradiční sportovní odpoledne s rodinami
Badmintonový turnajBowlingový turnaj
Celofiremní vánoční večírekCelofiremní vánoční večírek

Tradiční sportovní odpoledne s rodinami

Pravidelně pořádáme sportovní odpoledne pro naše zaměstnance ze všech poboček, je to skvělá příležitost, kdy se můžeme všichni potkat a navzájem se lépe poznat. Akce je vždy doprovázena bohatým programem pro děti, zároveň si můžete zahrát ping pong, tenis, volejbal či nohejbal nebo kuželky. Třešničkou na dortu je pak večerní grilování „čuníka“.

Badmintonový turnaj

Pro sportovní nadšence pořádáme v Opavě badmintonový turnaj čtyřher. Vždy jednou za rok pronajmeme halu se čtyřmi kurty. Při minulém ročníku se nás sešlo už 20 párů. Nezapomínáme ani na ceny pro vítěze.

Bowlingový turnaj

Pro pobavení a odreagování pořádáme také v Opavě zaměstnanecký bowlingový turnaj. Skvělá příležitost, jak se pobavit s kolegy. Pravidlem je velká účast a zdravá rivalita mezi odděleními. 

Celofiremní vánoční večírek

Jako poděkování za celoroční práci pořádáme pro všechny zaměstnance vánoční večírek, kde prezentujeme firemní výsledky a plány na další rok. Nechybí ani spousta dobrého jídla a pití, volná zábava a vánoční dárek pro každého. 

Staňte se i Vy jedním z nás a začněte využívat tyto benefity!


Aktualizováno: 24. 5. 2023