Strojírenství a digitální inženýrství – Novinky II/2021 v hliníkových profilech

Strojírenství a digitální inženýrství v dokonalé harmonii! Inovativní nové produkty pro podzim 2021 zjednodušují proces navrhování pracovních stolů a používání jak kobotů, tak lineárních jednotek. Urychlete své plánování a rychleji dosáhněte lepších výsledků pomocí nejnovějších verzí online nástrojů.

Všechny potřebné informace o nových produktech najdete v katalogu Novinek.

Pracovní a montážní stoly

Vysoce variabilní! Díky optimalizovaným komponentům poskytuje nová varianta Economy robustní řešení pracovního stolu splňující specifické potřeby.

Další novinka – modulární kabelový žlab Economy vytváří bezpečné a uspořádané pracovní prostředí i pod vaším stolem. Nové zásuvkové kontejnery E jsou ideální pro bezpečné uložení pracovních pomůcek a materiálu na vašem stole.

Automatizační systém

Více vybavení! Novinka Controller BL 1-04/C standardně nabízí všechny klíčové funkce a rozhraní v jediném kompaktním pouzdře.

Další novinka – Parallel Drive Set 6 60 SE60 kombinuje lineární jednotku KGT 6 60 s motorem pod úhlem 180° v prostorově úsporné konfiguraci. Výsledkem nového lineárního vedení PS 2-15 jsou působivě plochá a kompaktní lineární vedení.

Řada XMS

Uživatelsky přívětivé ovládání! U nového Profilu X 8 80x80 M45-36° - XMS je otvor integrovaného vedení kabelu vůči uživateli pod úhlem 36°. Ovládací prvky lze ergonomicky integrovat, díky geometrii klipu M45.

Další novinka – stavěč dveří 8 zabraňuje příliš širokému otevření dveří. Tuto štíhlou vzpěru lze použít u dveří vyrobených z profilů řady 8 a profilů XMS.

Robotizace

Snadná integrace! Aplikace item robotics poskytují četné základní moduly pro použití kobotů ve výrobě. Návrhy lze rychle upravovat podle vašich konkrétních požadavků.

Další novinka – ať už chcete využívat koboty jako mobilní řešení nebo přímo na vašem pracovním stole. Naše vzorové aplikace mohou být použity tak, jak jsou, nebo přizpůsobené bez velkého úsilí, díky CAD modelům, které jsou k dispozici ke stažení.

Všechny aplikace najdete zde

Online nástroje

Perfektní pracovní stoly! S novinkou Work Bench Configurator můžete vytvářet dobře strukturované pracovní stoly a vybavit je zvoleným příslušenstvím v 3D pracovní oblasti. Intuitivní rozhraní vás krok za krokem provede procesem konfigurace. A co víc, všechny změny můžete okamžitě zobrazit a zkontrolovat ve 3D.

Další novinka Engineeringtool umí více než jakýkoli CAD program. QR kódy specifické pro projekt v dokumentaci a na všech součástech vás přenesou do ProjectViewer, který dokonce zobrazuje animovaného 3D průvodce montáží.

Všechny konfigurátory naleznete zde

 

item Industrietechnik GmbH

Společnost item Industrietechnik GmbH to je především kvalita dodávaných produktů a služeb. Jeden princip použitelný pro nekonečně mnoho řešení.

CAD databáze systému hliníkových profilů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hliníkových profilů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

item on-line katalog - CAD knihovny
item - CAD knihovny (server TraceParts) 
item - CAD knihovny (server SolidComponents)

Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Obraťte se na nás – jednoduše Vám pomůžeme s projektem

Neváhejte se na nás obrátit. Ať už řešíte zcela nový projekt, nebo jen úpravu stávajícího řešení.

Disponujeme rozsáhlou sítí obchodních poradců, kteří Vás mohou navštívit ve Vašem provozu, silným technickým zázemím v podobě početného a zkušeného týmu konstruktérů a techniků, taktéž odbornými montážními týmy a v neposlední řadě největším skladem námi nabízených komponentů ve střední Evropě.

Obraťte se na nás telefonicky, nebo využijte formulář k zaslání dotazu.


Aktualizováno: 30. 5. 2022