Ergonomická pracoviště a montážní stoly

Návrhem a výrobou pracovních a montážních stolů s ergonomickými vlastnostmi se zabýváme již dlouhá léta. Právě díky bohatým zkušenostem patříme ke specialistům a dokážeme Vám poradit s každým řešením. Při výrobě pracovišť používáme hliníkové profily německé společnosti item.

Ergonomická pracoviště jsou přizpůsobena různým výškám pracovníků a optimalizována tak, aby vše na pracovišti bylo přehledné a dostupné v logické posloupnosti pracovního postupu.

K tomu pomáhají nejrůznější doplňky a příslušenství jako výškově přestavitelné jednotky pro změnu výšky, svítidla, víceúrovňově nastavitelné poličky, držáky nástrojů nebo dokumentů nebo systémové vozíky. Zajistíme také ESD provedení stolů pro aplikace a provozy s potřebou odvádět elektrostatický náboj.

Ergonomická pracoviště item získala již několik ocenění IF za design a především jsou certifikovaná německou asociací AGR (kampaň za zdravá záda). Součástí sortimentu je i flexibilní mobilní systém vozíků (L, T, U), který rozšiřuje možnosti obslužnosti pracoviště.

Všechny typy stolů a informace k nim najdete v sekci pracovní stoly. K dispozici je také jednoduchý on-line konfigurátor stolů. Veškeré produkty jsou již nyní běžně dostupné a dodávané v obvyklých termínech.


Aktualizováno: 13. 9. 2018