Příslušenství ochranných oplocení zařízení řady X-Guard

Vytvořte přehledné a bezpečné pracoviště s maximální efektivitou a úsporou místa pomocí ochranného oplocení řady X-Guard®.

X-Guard® je nejflexibilnější systém ochranného oplocení strojních zařízení, nabízející nespočet kombinací a možností. Dveře a panely jsou navrženy tak, aby je bylo možné v případě potřeby jednoduše zaměnit. Jednoduchým postupem můžete snadno změnit orientaci pantů a zámku. Díky tomu lze rychle upravit oplocení zařízení podle aktuální potřeby.

Celý systém vyniká šíří příslušenství, které lze využít. Mezi nejzajímavější patří kabelové žlaby X-TRAY pro rozvod médií, které jsou černě pozinkovány a působí tak stylovým a dokonale integrovaným dojmem. Produkt je odolný, rychle a snadno se instaluje, stejně jako celý systém X-Guard®.

Instalace oplocení X-Guard® – Instruktážní video

Za zmínku stojí také řada příslušenství QUICK-ON, zahrnující nejrůznější držáky pracovního nářadí, pomůcek nebo dokumentace. S jeho pomocí budete mít pořádek a systém na každém pracovišti.

V případě, že se chcete na svém pracovišti vyhnout nepraktickým a nevyužitým rohům oplocení, jsou k dispozici zaoblené panely X-GUARD CONTOUR.

Samozřejmostí jsou různé druhy zámků, dveří a bohaté příslušenství.

X-Guard® je řada oplocení nabízející řešení pro každý provoz, neváhejte se tedy na nás obrátit.


Aktualizováno: 15. 1. 2019