Online konstrukční nástroje

S našimi inteligentními konfigurátory snadno a rychle navrhnete svůj projekt. K dispozici je hned několik jednotlivých konfigurátorů.

Plánování a koordinaci výrazně usnadňují kusovníky a 3D PDF soubory.

Engineeringtool

Engineeringtool

Jaké by to bylo, kdyby se daly konstrukční práce provádět online? Digitální konstrukce s item nástrojem Engineeringtool zrychlí a usnadní Vaši práci.

Vyzkoušejte si neomezenou 3D konstrukci na bázi pravidel přímo ve svém prohlížeči bez nutnosti dalšího drahého softwaru – jednoduché a intuitivní řešení. Software je optimalizován pro prohlížeč Google Chrome a Mozilla Firefox.

Potřebujete nákresy, instalační příručky nebo CAD data? Žádný problém! Připravte veškerou projektovou dokumentaci a CAD data v požadovaném formátu pouhým stisknutím tlačítka.

KONFIGUROVAT >

Machiningtool

MachiningtoolMáte obavy, že definování obráběcích procesů profilů a tvorba obráběcích výkresů jsou časově náročné? To už neplatí!

Nástroj Machiningtool společnosti item zahrnuje vyhledávač profilů, který snadno a bezpečně vyhledá správný profil pro Vaši aplikaci.

Interaktivní a intuitivní 3D technologie Vám umožňuje umístit spojovací prvky a obráběcí procesy na Váš hliníkový profil – s přesností do posledního milimetru. Na stránce „Výsledek“ můžete svůj projekt zkontrolovat a rozhodnout se, jaké spojovací prvky a příslušenství vložíte do svého nákupního košíku.

Speciální funkcí je vytvoření kompletního 2D obráběcího výkresu – automaticky!

KONFIGUROVAT >

Konfigurátor pracovních stolů

Konfigurátor pracovních stolůProduktivita a ergonomie v jednom: pracovní stoly item vycházejí z robustních variant stolů s možností výškového nastavení, které lze vybavit různými nástavci a širokou škálou doplňků pro jakýkoliv úkol.

KONFIGUROVAT >

 

Konfigurátor mobilních zařízení

Konfigurátor pracovních stolůŘešení pro jakýkoli druh přepravy: item SystemMobile je specialistou na intralogistiku a pohyblivé regálové systémy. Pomocí konfigurátoru v mžiku najdete a umístíte příslušenství.

KONFIGUROVAT >

 

item MotionDesigner®

item MotionDesignerAutomatizace s dokonalou koordinací: Pomocí nástroje pro výběr a dimenzování item MotionDesigner® najdete přesně takovou kombinaci lineární jednotky, motoru a řídicí jednotky, která se hodí pro Vaše přepravní potřeby.

KONFIGUROVAT >

 

Pomocník při poptávce na schodiště a plošiny

Pomocník při poptávce na schodiště a plošinyPro optimální využití Vašich prostor: Pomocí systému schodiště a plošiny značky item vzniknou individuální přechody a zvýšené pracovní plochy. Díky našemu pomocníkovi rychle naleznete řešení, které zároveň splní veškeré normy a zákonné požadavky.

KONFIGUROVAT >


Aktualizováno: 8. 2. 2021