Ocelová ochranná oplocení Axelent

Ocelová ochranná bezpečnostní oplocení Axelent jsou určena jak k zabezpečení výrobních linek a robotických pracovišť, tak pro oddělení jednotlivých prostorů v hale a míst pro uskladnění materiálu.

Jedná se o robustní stavebnicové systémy s ucelenou řadou prvků a bohatým příslušenstvím. Realizace samonosného oplocení je možná až do výšky 4,5 metru.



Oplocení zařízení

Naše oplocení doporučujeme pro vytvoření bezpečného pracoviště kolem výrobních linek, robotických pracovišť, lisů, jednoúčelových strojů apod.

Oplocení skladových prostor

Ocelová oplocení jsou vhodná také pro uskladnění materiálu, oddělení jednotlivých prostorů v hale a zabezpečení regálů proti vypadnutí materiálu.

Spolupráce Haberkorn a Axelent

Dlouhodobá spolupráce společností Haberkorn a Axelent je zárukou kvalitních a rychlých dodávek produktů, jak z oblasti bezpečnosti okolo strojů a zařízení, tak pro oplocení skladových prostor.

Odborní poradci v terénu, šíře sortimentu, krátké dodací termíny i nadstandardní služby dělají z firmy Haberkorn spolehlivého dodavatele pro všechny průmyslové a strojírenské firmy.

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce Axelent najdete v novém letáku: