Rozšíření sortimentu ložisek

Rozšiřujeme sortiment ložisek.

Nově jsme do naší nabídky zařadili valivá ložiska špičkového výrobce NTN Corporation.

Samozřejmostí je technická podpora při výběru správného řešení. Neváhejte se na nás obrátit, pomůžeme Vám s výběrem správného řešení.

Valivá ložiska

Kuličková valivá ložiska

Výkonná a inovativní kuličková ložiska nabízejí mnoho možností použití. Díky své konstrukci jsou schopny snášet jak radiální, tak i axiální zatížení.

Jehlová valivá ložiska

Jehlová ložiska se používají zejména pro tuhá uložení s omezeným zástavbovým prostorem v radiálním směru, kde je vyžadována vysoká únosnost. Nemohou přenášet axiální zatížení.

Soudečková valivá ložiska

Robustní ložiska, která  dokáží kompenzovat nesouososti nebo průhyby hřídele. Jejich konstrukce umožňuje vysoké radiální a axiální zatížení v obou směrech.

Kuželíková valivá ložiska

Konstrukce kuželíkových ložisek umožňuje vysoké radiální a axiální zatížení v jednom směru. Jednořadá kuželíková ložiska se proto obvykle montují v párech. Jejich únosnost závisí na stykovém úhlu.

 

Ložiskové jednotky

Ložiskové jednotky stojaté a přírubové

Kombinace utěsněného radiálního kuličkového ložiska vloženého do vyrobeného ložiskového tělesa.

Litinové ložiskové jednotky jsou samo-vyrovnávací díky kulovitému tvaru sedla a ložiska. Namontovaný ložiskový insert umožňuje úhlový pohyb ve všech směrech. Toto řešení do určité míry kompenzuje nesouosost hřídele.

 

Katalog ložiskové jednotky NTN-SNR

NTN Corporation

NTN Corporation je lídrem v oblasti vývoje, konstrukce a výroby ložisek a ložiskových jednotek. Haberkorn je autorizovaným partnerem tohoto japonského výrobce. NTN vyrábí produkty prémiové kvality, ať už valivá ložiska, ložiskové jednotky či jejich jednotlivé součásti.

CAD databáze modelů

Usnadněte si práci s naší širokou databází 3D modelů ložisek. Elektronický katalog prvků je k dispozici ke stažení na portálu Traceparts a má za cíl v prvé řadě usnadnit práci inženýrům, konstruktérům a projektantům.

 


Aktualizováno: 15. 6. 2022