Novinky v sortimentu hliníkových profilů II/2022

Čisté a funkční prostředí je základ –  i na podzim přináší společnost item produktové novinky, nyní zaměřené především na čistotu a bezpečnost pracovního prostředí. 

Kromě nového typu přístupových dvěří nebo filtračních systémů pro čisté prostory, item rozšiřuje nabídku profilů a krytek, pojezdových kol, západek, krycích a těsních profilů aj. 

Interaktivní e-paper Novinky II/2022 Vám představí nejnovější komponenty, funkční vylepšení i novinky v online konfigurátorech, a to včetně odkazů na videa a doplňující informace.

interaktivní e-paper Novinky II/2022

 

Rámy a kryty strojů

Pevné, bezpečné a s nízkou hmotností. Takové jsou přístupové dveře 8, které umožňují snadno oddělit oblasti citlivé na znečištění a hluk. Toto nové řešení má celoobvodové těsnění pro optimální zavírání a lehkou konstrukci pro snadné otevírání i větších konstrukcí až do šířky 1135 mm.

Veškeré komponenty přístupových dveří 8 jsou k dispozici také jednotlivě - panty, kliky, příčky, výplně, výsuvné těsnění ve spodní části dveří apod. V online konfigurátoru je pak lze snadno sestavit do hotového výrobku s požadovanými rozměry. 

Konstrukce do čistých prostor

Čistá výroba, bezpečnost a flexibilita! S upevňovacím systémem X 8 a novým filtračním systémem (FFU) s HEPA filtrem H14 můžete snadno budovat přizpůsobitelné, plně uzavřené a především čisté prostory. Konstrukce mohou být různých velikostí a dosahovat čistoty až ISO třídy 2 podle ISO 14644-1, a to zejména díky FFU a zpětnému proudění vzduchu. 

Hliníkové profily item řady X a řady XMS jsou díky svým hladkým, souvislým povrchům, minimálním rádiím a integrovaným kabelovým dřážkám pro taková řešení ideální.  

Systém pro štíhlou výrobu

Silný a spolehlivý. Nové provedení ocelového řetězu Vám v aplikacích Karakuri/LCA poskytuje maximální bezpečnost chodu i při velkém zatížení, a to bez jakéhokoliv prokluzu nebo prodloužení.

Řetězový pohon je vysoce pevná alternativa ke kabelovému řešení. Nabízí možnost připojení řetězu k profilům, jeho přesměrování a přenosu sil přes řetězové kolo.

Tažný pohyb páky tak může být převeden na rotační pohyb. Upevněním dvou řetězových kol k jednomu profilu také lze dva procesy synchronizovat. 

item Engineeringtool

Jednoduše přetáhněte. item Engineeringtool Vám přináší nové, uživatelsky přístupné funkce a jednodušší ovládání. Umožňuje do konstrukcí integrovat různé povrchy panelů, desek stolů, krytů a dělicích prvků pouhým přetáhnutím díky funkci drag and drop. Samozřejmostí jsou  také odpovídající povrchová zakončení, které jsou součástí rozšířené databáze prvků.

Další novinkou je funkce, která při tvorbě, ale také při změně velikosti konstrukce přesně změří a osadí panely na místo, pomocí ideálního počtu upevnění. To zabraňuje vzniku chyb a šetří Váš čas!

Pokud si při tvorbě konstrukce nejste jisti, jak začít, využijte naše ukázkové aplikace jako šablonu pro Vaše nákresy. Tento bezplatný software je dostupný online a není jej nutné insatalovat, tzn. že vždy pracujete s nejnovější verzí programu. 

 

item Industrietechnik GmbH

Společnost item Industrietechnik GmbH to je především kvalita dodávaných produktů a služeb. Jeden princip použitelný pro nekonečně mnoho řešení.

CAD databáze systému hliníkových profilů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hliníkových profilů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

item on-line katalog - CAD knihovny
item - CAD knihovny (server TraceParts) 
item - CAD knihovny (server SolidComponents)

Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Obraťte se na nás – jednoduše Vám pomůžeme s projektem

Neváhejte se na nás obrátit. Ať už řešíte zcela nový projekt, nebo jen úpravu stávajícího řešení.

Disponujeme rozsáhlou sítí obchodních poradců, kteří Vás mohou navštívit ve Vašem provozu, silným technickým zázemím v podobě početného a zkušeného týmu konstruktérů a techniků, taktéž odbornými montážními týmy a v neposlední řadě největším skladem námi nabízených komponentů ve střední Evropě.

Obraťte se na nás telefonicky, nebo využijte formulář k zaslání dotazu.


Aktualizováno: 10. 11. 2022