Držáky trubek a hadic

Kovové díly kompletů držáků trubek dodáváme v provedení bez povrchové úpravy, v pozinkované verzi nebo v nerezi. Samotné objímky jsou z polypropylenu, polyamidu, santoprenu, eventuálně z hliníku určenému pro vysoké teploty. Různé kombinace materiálů v kompletu dle požadavků zákazníka jsou samozřejmostí.

Při požadavku na tlumení vibrací nebo hluku lze dodat úchytku s elastomerovou vložkou RI, která tyto nežádoucí vlivy významně snižuje. Taktéž nabízíme řešení pro obory, vyžadující důraz na protipožární a antikorozní ochranu (těžařský a lodní průmysl). Uchycení je možné jak navařením na desku SP, tak uchycením do vodící lišty pomocí matic SM, kdy je možné toto uchycení operativně měnit dle potřeby.



Třmenové držáky

Třmenové uchycení se používá k pevnému ukotvení potrubí k podložce či konstrukci. Jedná se o třmeny vyráběné z oceli bez povrchové úpravy, pozinkované nebo nerezové. Nabízíme třmeny z ploché oceli pro trubky o Ø 48,3 mm – 521 mm nebo z kulatiny pro Ø 25 mm – 521 mm.

Nová brožura STAUFF a Haberkorn

Společnost STAUFF je úspěšný mezinárodní výrobce, vývojář a dodavatel komponentů trubek a hydraulického příslušenství. Spolupráce Haberkorn a STAUFF přináší produkty prémiové kvality, rychle dostupné s odborným technickým poradenstvím, ať už v terénu, nebo po telefonu.

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce STAUFF najdete v novém letáku.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.