O nás - Jednoduše Haberkorn

Jsme předním technickým distributorem v České republice i na Slovensku. Široká nabídka sortimentu, odborné znalosti našich specialistů, rozsáhlé skladové zásoby a doplňkové služby i krátké dodací termíny napříč celou naší nabídkou z nás dělají spolehlivého partnera.

Našim zákazníkům nabízíme jak standardní, tak specifická řešení, vycházející z jejich individuálních potřeb, a to nejen v oblasti technické podpory, ale i logistiky, dodávek a vývoje speciálních komponentů.

Na českém a slovenském trhu působíme již déle než 25 let, jsme partnerem jak pro výrobce strojů a zařízení, tak pro koncové zákazníky. Jsme silná a stabilní společnost, za níž stojí skupina HABERKORNjeden z největších technických dodavatelů v Evropě.

Jsme tak spolehlivým a zodpovědným partnerem v každé době!



Firemní prezentace

MSV Brno

Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně je největší podobnou událostí nejen u nás, ale v rámci celé střední Evropy. Proto se na tuto akci vždy připravujeme s velkým předstihem, aby naše expozice upoutala nejen stávající obchodní partnery – zákazníky i dodavatele, ale i ty potenciální.

Za poslední roky se nedělitelnou součástí naší prezentace stalo i předváděcí vozidlo Democar s představením stavebnicových systémů.

Přijďte nás navštívit – rádi mezi návštěvníky našeho stánku přivítáme i vás.

Veletrhy včera a dnes

Veletrhy patří k významným marketingovým nástrojům, které společnost využívá pro kontakt se svými obchodními partnery. Jsme tak pravidelným vystavovatelem největšího strojírenského veletrhu u nás - Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, kterého se účastníme pravidelně od svého založení.

Až do roku 2014 nechyběl náš stánek ani na slovenském MSV Nitra, od této prezentace jsme však upustili a naopak posílili expozici v Brně.

Na nejzajímavější návrhy stánku v historii naší společnosti se můžete podívat v detailu článku.

Naše služby

Naši nabídku představují také nadstandardní doplňkové služby, které se snažíme přizpůsobovat vašim potřebám. Každá naše dodávka je tak jedinečná a kromě produktu obsahuje také rozsáhlý servis.

Náš sortiment

Nabízíme rozsáhlý sortiment od konstrukcí z hliníkových profilů, přes technické produkty, až po ochranné pracovní prostředky. Trvale skladem máme více než 35.000 položek, které jsme schopni dodat do druhého dne.

Náš tým

Ke všem našim produktům nabízíme také odpovídající technické poradenství. Tým našich specialistů Vám rád poradí nejen s otázkami týkajícími se produktů, ale také v oblasti logistiky, příp. speciálních řešení na míru přímo pro váš provoz. Stačí nám sdělit vaše potřeby, rádi najdeme individuální řešení přímo pro vás.

Přihlášení k zasílání novinek