Pracovní a ochranné oděvy

Jsme předním dodavatelem nejen standardních oděvů pro práci a volný čas, ale také v oblasti certifikovaných ochranných a speciálních oděvů. Námi dodávané oděvy jsou určené pro široké spektrum pracovních odvětví a při jejich dodávkách klademe velký důraz na kvalitu, funkčnost i estetickou hodnotu. Pro profesionální prezentaci Vaší firmy Vám zajistíme opatření pracovních a ochranných oděvů firemním logem.



Kvalita Haberkorn H-Plus

Často je důležité získat vynikající kvalitu za rozumnou cenu, navíc v kombinaci s dobrou dostupností výrobku. Haberkorn všechny tyto potřeby zohledňuje vlastní garancí kvality produktů pod vlastní značkou H-Plus!

Kolekce montérkových oděvů Stretch-Line a Pro-Line patří do série produktů vyráběných pod vlastní značkou H-Plus.

PLANAM

V České republice jsme největším dodavatelem kvalitních oděvů německé společnosti PLANAM. Jedná se o nabídku nejen pracovních, ale i výstražných a multinormních oděvů. Oblíbené barevné kombinace, propracované střihy, ale i nápadité doplňky jsou spolu s kvalitou hlavním kritériem, proč se zákazníci k těmto oděvům rádi vracejí. Zákazníkům nabízíme rychlé dodání, oděvy je navíc možné opatřit firemním logem v podobě výšivky nebo potisku.