Průmyslové hadice

V oblasti průmyslových hadic a armatur patří Haberkorn Group, jehož jsme součástí, k největším dodavatelům v Evropě. V naší nabídce naleznete nejen produkty předních výrobců, jako jsou Semperit, ContiTech, Masterflex, Merlett, Elaflex, Trelleborg, ale také hadice a armatury vyráběné pod naší vlastní značkou H-Plus, jejímž cílem je poskytnout kvalitní produkty za zajímavou cenu. Detailní technické informace naleznete u jednotlivých produktů. Rádi Vám poradíme s řešením konkrétních aplikací, případně hadice osadíme nejvhodnější koncovkou.



Od vlastní značky až po originální světové výrobce

V oblasti průmyslových hadic a armatur spolupracujeme se špičkami na trhuOd originálních světových výrobců, jako jsou např. Semperit, Lüdecke, Continental ContiTech, Masterflex nebo Merlett až po vlastní značku H-Plus. U nás najdete pro každé řešení ten správný poměr ceny a kvality. 

H-PlusSemperitLüdeckeContinental-ContitechMasterflexTrelleborgMerlettElaflexFittRSNovoplastGEKA

Průmyslové hadice pro plastikářství

Průmyslové hadice vlastní značky H-Plus

Výrobky naší vlastní značky H-Plus jsou to pravé, pokud hledáte ideální poměr cena/výkon, kvalitu a dostupnost. Za výhodnou cenu dostáváte výrobky renomovaných výrobců s garancí značky H-Plus.  Tyto výrobky mají dobrou skladovou dostupnost a většinou je expedujeme do 24 hodin. Výrobky H-Plus se stále rozšiřují a tak jsme v poslední době přidali hadici pro otryskávání, víceúčelovou hadici EPDM nebo hadici na olej H-plus OIL.

Hadice pro vstřikolisy

Naleznete u nás potřebné hadice, spojky a montážní materiál pro Vaše vstřikolisy. Hadice H-Plus  na horkou a studenou vodu v modré nebo červené barvě z NBR do 90 °C nebo EPDM do 120 °C v kombinaci s mosaznými spojkami zajistí bezproblémové chlazení. Silikonové hadice přivedou horký vzduch ke granulátu a PU odsávací hadice dopraví granulát do vstřikolisu.