Reference - Jednoduše, doporučují nás

A. Pöttinger, spol. s r.o.

Rodinná nadnárodní firma zabývající se vývojem, výrobou a prodejem zemědělské techniky, specialista na píci, zpracování půdy a secí techniku.

ABB s.r.o.

Je přední světovou společností působící v oblasti energetiky a automatizace. Umožňuje zákazníkům z oblasti průmyslu a distribuce energií zlepšit jejich výkonnost a snížit dopad jejich činností na životní prostředí.

ArcelorMittal Ostrava a.s.

ArcelorMittal Ostrava a.s. patří do největší světové ocelářské a těžařské skupiny ArcelorMittal. Zaměřuje se především na výrobu a zpracování surového železa a oceli a hutní druhovýrobu.

Ardagh Metal Packaging Czech Republic s.r.o.

Skupina Ardagh Metal Packaging je nadnárodní společnost, která působí v oblasti výroby skleněných a plechových obalů pro různá odvětví.

Blumenbecker Prag s.r.o.

Společnost Blumenbecker Prag s.r.o. se zabývá automatizací strojů a výrobních zařízení.

CIMBRIA HMD, s.r.o.

Je jednou z předních světových společností v oblasti průmyslového zpracování, manipulace a skladování obilí a semen, krmiv, potravin a dalších sypkých produktů.

Danfoss Power Solutions a.s.

Celosvětový dodavatel mobilních hydraulických zařízení pro stavebnictví, zemědělství a další trhy. Přispíváme k udržitelnému rozvoji v oblasti infrastruktury, zásobování potravinami a věnujeme se problematice klimatu a energií.

G. M. PROJECT, s.r.o.

Zabývá se dodávkami a instalací technologických zařízení a celků, vyrábí roboty a připravuje robotická řešení. Působí především ve střední a východní Evropě.

Hyundai Motor Manufacturing Czech s.r.o.

Od roku 2009 vyrábí společnost své vozy v prvním výrobním závodu v Evropě. V Nošovicích se ročně vyrobí okolo 350 tisíc aut. Mimo to se v areálu nachází také hala na výrobu převodovek. Jedná se o jednu z nejmodernějších automobilek v Evropě.

Huisman Konstrukce, s.r.o.

Společnost Huisman je soukromá společnost s celosvětovou působností a s rozsáhlými zkušenostmi v oblasti designu a výroby těžké techniky pro vedoucí světové firmy operující na pevnině i na moři.

JANKA ENGINEERING s.r.o.

Je jedním z předních výrobců a dodavatelů komfortní a průmyslové vzduchotechniky, klimatizace a chlazení.
 

Kia Slovakia s. r. o.

Je nejstarším výrobním závodem automobilů v Koreji. Od roku 2006 má výrobní závod také na slovenském trhu. Ročně vyrobí více než 600 tisíc nových automobilů.

 

Liberty Ostrava a.s.

Patří do největší světové ocelářské a těžařské skupiny Liberty Steel Group. Zaměřuje se především na výrobu a zpracování surového železa, oceli a hutní druhovýrobu.

Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o.

Zabývá se výrobou plastových dílů. Převážná část výroby je zaměřena na díly pro automobilový průmysl, díky dlouholetým zkušenostem je v tomto odvětví specialistou a spolupracuje s největšími výrobci.

MATADOR industries, a.s.

Je největším soukromě vlastněným slovenským TIER 1 dodavatelem pro automobilový průmysl v centrální a východní Evropě. Portfolio výrobků zahrnuje strojírenství, design automobilových komponentů a výrobních linek či výrobu lisovacích nástrojů.

OLBRICH - CZ, spol. s r.o.

Strojírenská společnost, zabývající se výrobou speciálních strojů na výrobu umělých hmot, gumy a tapet, stavbou nástrojů, modelů a forem.

RONAL CR s.r.o.

Společnost je celosvětově předním dodavatelem kol jak pro prvotní výbavu vozů přímo z automobilových továren, tak i na trhu s příslušenstvím pro osobní a užitkové vozy.

Schaeffler Kysuce, spol. s r.o.

Skupina Schaeffler je celosvětově významný dodavatel v oblasti automobilového a průmyslového sektoru. Portfolio zahrnuje precizní komponenty a systémy v motoru, převodovkách a v podvozcích, jakož i řešení valivých ložisek a kluzných ložisek pro velké množství průmyslových použití.

Schaltag CZ s.r.o.

Partner v oblasti zakázkové výroby strojů a zařízení, se zaměřením nejen na průmyslové rozvaděče.

Schwarzmüller s.r.o.

Koncern Schwarzmüller je jeden z největších evropských dodavatelů užitkových vozidel. Koncern vyvíjí, vyrábí a servisuje prémiová vozidla pro přepravní řešení šitá na míru.

ŠKODA AUTO a.s.

Největší český výrobce automobilů. Od roku 1991 je součástí koncernu Volkswagen. Dlouhodobě je největší českou firmou podle tržeb, největším českým exportérem a jedním z největších českých zaměstnavatelů.

Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s.r.o.

Výrobní závod v Kolíně vznikl v r. 2005 jako společný projekt automobilek Toyota, Peugeot a Citroën. Ročně vyrobí 300 tisíc menších městských vozů. Na počátku r. 2021 přebrala továrnu kompletně Toyota.

Trivium Packaging Czech Republic s.r.o.

Trivium Packaging je nadnárodní společnost, která působí v oblasti výroby skleněných a plechových obalů pro různá odvětví.

VOLKSWAGEN SLOVAKIA, a.s.

Bratislavský závod Volkswagen Slovakia je jediným automobilovým závodem na světě, vyrábějící vozidla pěti značek pod jednou střechou. Na Slovensku se nachází další 3 závody, které dohromady zaměstnávají více než 12 tisíc lidí.

Wienerberger s.r.o.

Rakouská firma, největší světový výrobce cihel a jednička na trhu hliněných střešních tašek v Evropě a také betonových dlažeb ve střední a východní Evropě. V potrubních systémech je společnost jedním z předních dodavatelů v Evropě.

WINDMÖLLER & HÖLSCHER Machinery k.s.

Společnost W&H, založená v roce 1869, je v současnosti celosvětově vedoucím výrobcem strojů a zařízení na výrobu flexibilních obalů. Portfolio zahrnuje výkonné stroje pro extruzi fólie, tisk a další zpracování.