Vibrační technika

Potřebujete řešit uložení vibračního dopravníku, síta či třídiče? Nebo naopak vibrace tlumit a chránit tak zařízení nebo okolní prostředí? Obraťte se na nás. Pomůžeme Vám navrhnout správné uložení Vašeho stroje nebo zařízení. Komponenty Rosta jsou pro Vás ideální volbou. Jednoduchá montáž, dlouhá životnost, bezúdržbový provoz. Díky těmto komponentům je možné realizovat stovky různých aplikací od nejlehčího po nejtěžší průmysl.



CAD databáze

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD modelů ve všech základních 2D a 3D formátech. Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů.

CAD knihovny:

Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Jsme autorizovaným partnerem společnosti ROSTA

Zahájili jsme spolupráci se švýcarskou firmou ROSTA a stali jsme se tak jediným autorizovaným partnerem v České a Slovenské republice. Můžeme Vám nyní nabídnout sortiment nejvyšší kvality s velmi širokou oblastí využití.

Jednotlivé komponenty vynikají především svou jednoduchostípraktičností a bezúdržbovostí.

Elementy fungují na principu stlačených gumových válečků, které se odvalují mezi dvěma kovovými profily. Díky kovové konstrukci zároveň zaručují vysokou bezpečnost v porovnání s jiným konstrukčním řešením. 

Výrobce Rosta nabízí hned několik typů nejrůznějších jednotek. Vibrační a anti-vibrační jednotky jsou jedinečným produktem, nahrazující pružiny, tlumiče i ložiska. 

Napínáky řetězů či řemenů automaticky zajistí dopínání řetězu nebo řemene v průběhu jeho chodu. Ten je pak klidnější, stabilnější a životnost pohonu se výrazně prodlužuje.

Napnutí klínových řemenů se dá rovněž zajistit uchycením motoru na motorovou základnu Rosta. Motorové základny pohlcují vibrace a zaručují stabilní napnutí řemenů. 

Spolupráce Haberkorn a ROSTA

Spolupráce Haberkorn a ROSTA přináší produkty prémiové kvality, rychle dostupné s odborným technickým poradenstvím ať už v terénu nebo po telefonu. 

Komponenty napínací, tlumicí a vibrační techniky - to je švýčarská společnost ROSTA.

Díky inovativnímu přístupu je ROSTA předním světovým výrobcem napínacích, tlumicích a vibračních systémů. Hlavní prioritou je zaměření na specifické potřeby zákazníků, což významně přispívá k úspěchům společnosti.

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce ROSTA najdete v novém letáku:

Videa

Univerzální napínák Univerzální pružný element Uložení vibračního síta na jednotkách
Motorová základna Uložení vibračního dopravníku vč. vibrační hlavy

Rychlá dostupnost

Náš centrální sklad v Mokrých Lazcích patří mezi nejlépe vybavené sklady v Evropě. Všechny napínáky, které najdete v našem katalogu, dodáváme přímo z našeho skladu. Zboží, které si objednáte, pak obdržíte následující pracovní den. Neskladové položky dodáváme do jednoho týdne.

Poradenství s instalací

Nevíte, který napínák je pro Vaši aplikaci ten správný? A jak jej máte namontovat? Nahlédněte do našich katalogů nebo se obraťte na nás a my Vám rádi poradíme.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.