VOSS a Haberkorn - spojení, která vydrží

V mobilních a stacionárních hydraulických systémech jsou komponenty potrubního připojení často bezpečnostně důležitou součástí systému. Významně přispívají ke kvalitě, účinnosti a trvanlivosti hydraulického systému. Výběr správné technologie připojení je zásadní, aby nedocházelo k únikům médií a poruchám funkce zařízení. S produkty VOSS nabízí Haberkorn plus v kvalitě, designu a hospodárnosti. 


Skupina VOSS - rozmanitost, kvalita a inovativní technologie

Skupina VOSS vyvíjí a vyrábí spojovací systémy pro automobilový průmysl a strojírenství.

Úspěch skupiny VOSS je založen na blízkém přístupu k zákazníkům, aktivních zaměstnancích, inovativních produktech trvalé a špičkové kvality.

Za více než 85 let se VOSS vyvinul z továrny na kování ve Wipperfürthu na mezinárodně úspěšnou skupinu společností. Jediným akcionářem skupiny VOSS je Nadace Hanse Hermanna Vosse, která podporuje řadu projektů a institucí v regionu Wipperfürthu i v celém Německu.

Další pobočky skupiny najdete např. ve Francii, Polsku, Itálii, Španělsku a Číně. Síť je pak doplněna distributory a obchodními partnery pro hydraulické a vysokotlaké kapalinové technologie po celém světě.

Mezi hlavní obchodní partnery VOSS patří také skupina Haberkorn. VOSS, to je silný partner, který zaujme rozsáhlou rozmanitostí produktů, nejnovějšími výrobními technologiemi a kvalitou.

CAD databáze hydraulických kompomentů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hydraulických komponentů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

Databáze obsahuje více než 7.000 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Spolupráce VOSS a Haberkorn

Hydraulické šroubení německé firmy VOSS Fluid představuje prvotřídní kvalitu, která se osvědčuje i v nejtěžších provozních podmínkách. Kombinace odolných materiálů a jedinečné povrchové úpravy VOSS coat Vám zajistí bezproblémovou montáž a dlouhý bezúdržbový provoz.

Spolupráce Haberkorn a VOSS přináší produkty prémiové kvality, širokou skladovou dostupnost a odborné technické poradenství. 

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce VOSS najdete v novém letáku:

Systém zářezných prstenů VOSS

Nový systém zářezných prstenů nabízí maximální bezpečnost, kvalitu a odolnost proti tlaku. Patentované řešení se skládá z VOSSRingM, kovového těsnicího zářezného prstenu a nástroje, speciálně vyvinutého pro tuto aplikaci - předmontážního nátrubku VOSSRingM.

ES-4 zářezné prsteny s pryžovým těsněním

Zářezné prsteny ES-4 s pryžovým těsněním jsou nejen spolehlivé, ale také ekonomické. ES-4 zajišťuje nejvyšší možné zabezpečení proti netěsnostem v případě tlakových rázů a vibrací.

Šroubení s těsnícím kuželem

Připojovací šroubení s těsnícím kuželem jsou založena na osvědčeném principu těsnicího kuželu 24° s O-kroužkem, který je standardně vyroben z materiálu FPM / FKM. Tento princip poskytuje další výhodu v oblasti bezpečnosti - dokonce i při vysokém dynamickém zatížení a vibracích.

Šroubení Bördel BV-10

Šroubení Bördel BV-10 dokazují svou skvělou funkčnost zejména při vysokém zatížení v případech, kde se zářezné prsteny blíží k hranicím maximální zátěže. Lisovací kužel s úhlem 10° a O-kroužkem se jednoduše montuje i u silnostěnných trubek a je kompatibilní se šroubením s kuželem 24°. 

VOSSForm

Svým inovativním designem je VOSSFormSQR založen na osvědčených konstrukčních principech VOSS. Na konci standardní hydraulické trubky se ve tvarovacím zařízení VOSS vytvoří kontura, která je doplněna o pryžový těsnící kroužek a speciální funkční matici SQR. Tímto je vytvořený jednoduchý, vysoce kvalitní a bezpečný spoj, určený pro maximální zatížitelnost.

Předmontážní zařízení VOSS

Zařízení a nástroje VOSS pro předmontáž byly speciálně vyvinuty pro individuální a sériovou montáž a do posledního detailu harmonizují s naším kompletním systémem. VOSS Fluid nabízí to správné řešení pro každý požadavek - pro bezpečnou a ekonomickou instalaci v originálním zařízení nebo pro údržbu. Od jednoduché ruční montáže až po zařízení s automatickým rozpoznáváním nástrojů nabízí VOSS pestrou škálu pro řadu trubek od 6 do 120 mm.

Produktová videa

Systém zářezného prstenu Předmontáž zářezných prstenů - manuální přípravek Předmontáž zářezných prstenů - mobilního zařízení
Předmontáž zářezných prstenců - formovacího stroje Konečná montáž