Pohony ozubenými řemeny

Nevíte, který z těch mnoha ozubených řemenů máte pro Váš nový pohon použít? Nebo snad řešíte dopravní aplikaci? Pomůžeme Vám navrhnout nové řešení, nebo upravíme to, s nímž máte potíže. Můžeme Vás také naučit, jak si pohony navrhovat sami. Anebo neúspěšně sháníte nový řemen za dosluhující? Pak využijte náš mimořádný sklad.

Jsme nejúspěšnějším technickým distributorem řemenů GATES. V nabídce máme špičkové řemeny vhodné pro aplikace s nejvyššími výkony a extrémní podmínky, tak spolehlivé řemeny pro běžný provoz. A pro dopravní aplikace Vám zajistíme polyuretanové řemeny v nepřeberných modifikacích: s vrstvami, unášeči, otvory, či rozměry na míru. Dodáváme celý pohon, tedy včetně řemenic a pouzder. A naše nástroje Vám pomohou se správnou instalací pohonu.



Nová brožura Haberkorn & GATES

Spolupráce Haberkorn a GATES přináší produkty prémiové kvality, rychle dostupné s odborným technickým poradenstvím ať už v terénu, nebo po telefonu. 

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce GATES najdete v novém letáku.

Nová generace synchronních řemenů PowerGrip™ GT4™

PowerGrip™ GT4™ to je nejnovější generace prémiových pryžových ozubených řemenů firmy Gates®. Díky novému ethylenovému elastomeru a vylepšenému nízkoroztažnému kordu ze skleněných vláken je tento řemen bezúdržbový. Nová nylonová tkanina na optimalizovaném profilu zubů zajistí také vysokou účinnost řemene. 

Proti předchůdci PowerGrip® GT®3 vyniká nejen svou bezúdržbovostí, ale také lepším přenášeným výkonem (až o 25 %), dále teplotní a chemickou odolností a mnoha dalšími vlastnostmi.

Výpočty pohonů ozubenými řemeny

Pokud navrhujete nový pohon, nebo chcete optimalizovat či zkontrolovat stávající, obraťte se na nás. Pomůžeme Vám se zadáním pro výpočet a navrhneme pohon, který bude pro Vaši aplikaci nejvhodnější. Výborným pomocníkem je unikátní software Desing IQ 3™ (k dispozici pouze obchodním partnerům a distributorům) pro pokročilé modelování pohonu. Pohon Vám následně dodáme a poradíme se správnou montáží.

Chcete-li si navrhovat řemenové pohony sami, poskytneme Vám zdarma Design Flex® ProTM, výpočtový software firmy GATES.

 

Rychlá dostupnost

Náš centrální sklad v Mokrých Lazcích patří mezi nejlépe vybavené sklady v Evropě. Dodáme Vám obratem téměř jakýkoli ozubený řemen GATES. Skladujeme především nekonečné řemeny PowerGrip HTD, PowerGrip GT3, PolyChain, ale i řemeny v metráži v profilech HTD, MR, či PolyChain. Nekonečné polyuretanové řemeny pak v profilech T a AT, jedno i oboustranné. Polyuretanovou metráž všech běžných profilů Vám obratem nadělíme, nebo svaříme na požadovanou délku. Většinu ozubených řemenic, které najdete v našem katalogu, dodáváme také přímo z našeho skladu. Zboží, které si objednáte, pak obdržíte následující pracovní den. Neskladové položky dodáváme do jednoho týdne.

Ozubené řemenice na zakázku

Širokou nabídku standardních i nestandardních produktů doplňujeme vlastními výrobními kapacitami pro zakázkové díly. Standardní ozubené řemenice obrobíme dle Vašich požadavků tak, ať je můžete přímo montovat. Tam, kde nelze vyjít ze standardní ozubené řemenice, zajistíme, či vyrobíme řemenici na zakázku v požadovaném provedení, materiálu, a s povrchovou úpravou. A to ve většině známých profilů: T, AT, CTB, HTD, MR a PC.