Systémy hliníkových profilů

Nabízíme jedinečné stavebnicové systémy hliníkových profilů německé společnosti item Industrietechnik GmbH, které slouží ke stavbě jednoúčelových strojů a zařízení. Ze systémů navrhujeme a vyrábíme pracovní a montážní stoly, transportní vozíky, montážní linky, rámy a kryty strojů nebo schodiště a podesty.



Nová brožura Haberkorn & item

Společnost item je průkopníkem a světovým lídrem na trhu modulárních systémů pro průmyslové aplikace. Portfolio produktů zahrnuje více než 4.000 vysoce kvalitních komponentů pro konstrukci rámů strojů, pracovních stanic, automatizačních řešení a aplikací štíhlé výroby.

Více o spolupráci a kompletní produktové nabídce item najdete v novém letáku.

Item Academy - Online vzdělávání kdykoli k dispozici!

Rozšiřte si své znalosti pomocí interaktivního online školení. Akademie je nyní k dispozici v anglickém nebo německém jazyce. Zaregistrujte se a využívejte všechny výhody akademie zcela zdarma.

Registrovat se do item Academy

Konfigurátory

S našimi inteligentními konfigurátory snadno a rychle navrhnete svůj projekt. Plánování a koordinaci výrazně usnadňují kusovníky a 3D PDF soubory.

 

Instalační sloupy

Instalační sloupy se využívají zejména v prostorách jako jsou výrobní a průmyslové haly, kde je běžné přemisťování pracoviště. Umožňují využívat pracovní místo kdekoli a bezpečně.

Instalační sloupy (katalog item 9)

Dělení systémů hliníkových profilů

MB  – systém hliníkových profilů s drážkami, pět základních řad (řada 5, 6, 8, 10, 12) včetně příslušenství (spojovací prvky, výplně, madla, nožky aj). Jedná se o univerzální systém, který je vhodný pro stavbu krytů, rámů, vozíků atd.

WBSsystém pracovních stolů, který umožňuje vyrobit stoly přesně podle přání zákazníka. Stoly mohou být samostatně stojící nebo je lze zakomponovat do montážních linek.

LPStrubkový systém pro štíhlou výrobu, základem jsou hliníkové trubky o průměru 30 mm. Systém je nejčastěji využíván pro stavbu spádových regálů, mezioperačních zásobníků nebo vozíků.

XMS – je tvořen hliníkovými profily se zakrytými drážkami a minimálními rádiusy. Je určený pro stavbu zařízení do čistých prostor jako např. přesného strojírenství nebo do laboratoří.

TPS – je určený pro stavbu podest a schodišť. Speciální profily umožňují stavbu schodiště, podesty a zábradlí s minimem otevřených drážek, snižuje se tak riziko úrazu.

On-line katalog prvků

Přehledný katalog stavebnicového systému s knihovnou prvků pro rychlé a snadné konstrukce od jednoduchých rámů až po plně automatizované výrobní linky:

Jedinečnost systému

Zapomeňte na složitou a zdlouhavou montáž, svařování a náročné spojování jednotlivých částí. Systém hliníkových profilů umožňuje jednoduchou a hlavně rychlou stavbu bez speciálních nástrojů, ať už vyrábíte rámy strojů, pracovní stoly, transportní vozíky, dopravníky nebo montážní linky.

Přesně na míru Vašemu provozu

Standardní stoly přizpůsobíme Vámi požadovaným rozměrům a výbavám. Umíme přesně dodržet Vámi požadované rozměry stolů, veškeré rozvržení poliček i příslušenství.

Stoly doplňujeme o osvětlení a elektrické rozvody, držáky nářadí a zásobníky prvků pro montáž, nastavitelné pracovní desky a police, zásuvky atd. Zákazník má na výběr stůl s nebo bez zadní nástavby nebo s konzolou pro světlo, k dispozici jsou čtyři typy pracovních desek, různé zásuvkové boxy, držáky nástrojů, výkresů, nápojů apod.

Variabilita

Potřebujete rozšířit stávající pracoviště, chybí Vám při montáži odkládací plochy pro nářadí nebo přepravujete materiál mezi jednotlivými pracovišti? Naše vozíky jsou variabilní.

Vozíky opatříme policemi, zásobníky na drobný materiál, naklápěcími držáky pro snadný přístup, umístíme držáky nápojů, nastavíme výšku polic podle Vašich používaných boxů a krabic, jednoduše - přizpůsobíme je všem Vašim požadavkům!

 

Představení stavebnicového systému MB