Nové silné partnerství na českém trhu ContiTech a Haberkorn

Spojení dvou silných hráčů přináší vysoce kvalitní průmyslové hadice ContiTech také na český a slovenský trh.

ContiTech je přední světový dodavatel pryžových a plastových výrobků a patří do koncernu Continental.

Divize ContiTech se zaměřuje na dodávky do strojního, těžebního a automobilového průmyslu.

Hadice ContiTech splňují nejvyšší požadavky na kvalitu a odpovídají příslušným normám, najdete je také na našem e-shopu:

Ze sortimentu ContiTech doporučujeme:

Víceúčelová hadice Goldschlange®

Víceúčelová hadice z gumy, ohebná a praktická. Není citlivá na zlomení, zmáčknutí, přejetí a tlakové rázy. Odolná proti mycím louhům, technickým alkoholům, zředěným kyselinám a glykolům, acetonu a anilínu.

Hadice pro pitnou vodu Aquapal

Velmi ohebná a zároveň univerzálně použitelná hadice pro pitnou vodu s obzvláště transparentní vnitřní vrstvou bez změkčovadel, která vyhovuje všem přísným požadavkům na pitnou vodu a zároveň nabízí výhody pryžové hadice.

Hadice pro nápoje Purpurschlange®

Ideální hadice pro pivo, nápoje a destiláty. Vhodná pro dopravu piva, vína, nealkoholických a alkoholických nápojů (vč. koncentrátů) až po absolutní alkohol 98 %.

Hadice pro minerální oleje UNITRIX 60

Velmi ohebná a robustní víceúčelová hadice, která najde využití ve strojírenství, zemědělství, těžbě dřeva a servisních dílnách. Využívá se k přepravě benzínu, minerálních olejů, plynových olejů, kerosinu, topných a mazacích olejů, stlačeného vzduchu s olejem apod.

Hadice TRIX® Allbrenngasschlauch pro hořlavé plyny

TRIX® Allbrenngas, hadice pro hořlavé plyny, nabízí optimální bezpečnost podle ČSN EN ISO 3821. Robustní plynová hadice pro přepravu všech hořlavých plynů, stejně jako kapalných plynů (DIN 51622) a také pro propan, butan, zemní plyn, DMF, MPS a LPG.

Systém sacích a přepravních hadic CONTI®ULTIMATE

Systém CONTI®ULTIMATE se skládá z hadice odolné proti oděru, přírubového těsnění a pevné příruby a používá se hlavně v drsných prostředích, jako jsou těžební průmysl, štěrkovny nebo kamenolomy. Systém umožňuje prediktivní údržbu! Díky němu předejdete zbytečným prostojům.

Indikátor opotřebení Conti Orange umožňuje nepřetržitě sledovat opotřebení vnitřní vrstvy hadice. Jedná se o oranžově zbarvenou mezivrstvu mezi gumovým jádrem a textilní výztuží, která se ve spirále ovíjí kolem hadice. Umístěním přímo pod výztuž umožňuje kontinuální sledování opotřebení vnitřní vrstvy hadice. Pokud je viditelný oranžový indikátor Conti, hadici je třeba buď otočit, nebo vyměnit. 

 


Aktualizováno: 29. 9. 2021