Novinky v sortimentu hliníkových profilů I/2022

Nové nápady pro vaše konstrukce – letošními jarními novinkami společnosti item jsou opět produktové i digitální inovace. Pomohou vám ještě více rozvinout potenciál vašich konstrukcí.

Dokonalé využití všech výhod stavebnicového systému item je aplikováno například u řešení item dopravníkových systémů.

Nový interaktivní e-paper Novinky I/2022 Vám představí nejnovější komponenty, funkční vylepšení i novinky v online konfigurátorech, a to včetně odkazů na videa a doplňující informace.

interaktivní e-paper Novinky I/2022

Pracovní a montážní stoly

Jednoduché sestavení pracovního stolu s mechanickým zdvihem za použití sady stolních noh s označením "K". Ideální pro pracovní stoly kombinující minimální spotřebu materiálu a ergonomické nastavení výšky bez nutnosti přívodu elektrické energie – ovládáno pomocí mechanické ruční kliky.

K dispozici jsou dvě verze – sada stolních noh 8 80x40 K a sada stolních noh D40/D30 K.

Automatizační systém

Nová lineární jednotka GSF 6 60 TR 12x3 kombinuje kluzné vedení s nízkým třením a je poháněná trapézovým šroubem 12x3.

Mezi další novinky patří sada paralelního pohonu 6 60 D12-1, která šetří místo a umožnuje připojení jakéhokoliv pohonu s průměrem hřídele do 14 mm. Ruční kolo D60 D12, umožňující ruční ovládání lineárních vedení řady 6. Příčná nosná deska pro snadné a rychlé upevnění lineárních os a profilů řady 6 a 8.

item dopravníkové systémy

Dopravníkový systém item kombinuje silné stránky stavebnicového systému s vyvinutou modulární konstrukcí, zaměřenou na odolnost a minimalizaci nákladů. K dispozici jsou čtyři řešení dopravníků, která vám pomohou maximalizovat produktivitu při přepravě materiálu.

 

item Engineeringtool

Díky item Engineeringtool vyřešíte typické úkony rychleji a efektivněji než kdykoli předtím. Náhled jasně vizualizuje možnosti orientace dílů a sestav. Vše online, bez instalace a za neustálého přidávání dalších prvků.

Inteligentní filtry a seznamy vás navedou přímo k vhodným komponentům v integrovaném katalogu produktů. Spojovací prvky lze kdykoliv během návrhu dodatečně změnit za jiné, lépe vyhovující. 

 

item Industrietechnik GmbH

Společnost item Industrietechnik GmbH to je především kvalita dodávaných produktů a služeb. Jeden princip použitelný pro nekonečně mnoho řešení.

CAD databáze systému hliníkových profilů

Nemáte čas při konstrukci zařízení kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů hliníkových profilů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

item on-line katalog - CAD knihovny
item - CAD knihovny (server TraceParts) 
item - CAD knihovny (server SolidComponents)

Databáze obsahuje více než 7.500 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Obraťte se na nás – jednoduše Vám pomůžeme s projektem

Neváhejte se na nás obrátit. Ať už řešíte zcela nový projekt, nebo jen úpravu stávajícího řešení.

Disponujeme rozsáhlou sítí obchodních poradců, kteří Vás mohou navštívit ve Vašem provozu, silným technickým zázemím v podobě početného a zkušeného týmu konstruktérů a techniků, taktéž odbornými montážními týmy a v neposlední řadě největším skladem námi nabízených komponentů ve střední Evropě.

Obraťte se na nás telefonicky, nebo využijte formulář k zaslání dotazu.


Aktualizováno: 1. 6. 2022