Mobilní zástěny k ochraně zaměstnanců

Samostojící zástěny určené k oddělení dvou osob tak, aby byl maximálně omezen případný kapénkový přenos viru.
  • Jsou zhotoveny z hliníkových drážkovaných profilů a čiré PET-G výplně.
  • Instalace na místo buď přenesením, nebo převezením (pokud je zástěna vybavena pojezdovými koly).
  • Zástěny je možno omývat lihovou dezinfekcí.
  • Možnost osadit celou škálou doplňků ze systému MB.

Zástěny přizpůsobíme přesně Vašim požadavkům, na základě skicy Vám zašleme nabídku včetně výkresu.

Zástěny mohou stát přímo na profilech, mohou být vybaveny stavěcími nožkami nebo pojezdovými koly pro snadné přemisťování. Namísto PET-G nabízíme možnost vybavení neprůhlednou výplní nebo nárazuvzdorným polykarbonátem.
Pokud budete potřebovat zástěny uchytit přímo na stůl nebo na konstrukci, navrhneme takové řešení, aby vyhovovalo Vašim požadavkům. Tvar zástěn nemusí být pouze přímý, můžou být ve tvaru „L“, „U“, „V“ atd.

Samostojící zástěnyZástěna kancelářská
Malá, přenosná, samostojící zástěna, určená pro oddělení dvou naproti sobě sedících pracovníků v kanceláři příp. u montážních stolů. Instaluje se jednoduše položením na stůl. Je zhotovena z profilů 20 x 20 a čirého PET-G tloušťky 3 mm.

Výkres - zástěna kancelářská

 

Zástěna montážní
Přenosná samostojící zástěna, určená pro oddělení pracovníků pracujících na společné montáži. Je zhotovena z profilů 40 x 40 L a čirého PET-G tloušťky 4 mm. Instalaci zástěny provedete přenesením příp. převezením na požadované místo.

Výkres - zástěna montážní

 

Výdejní zástěnaZástěna výdejní
Přenosná samostojící zástěna, vybavené kromě ochranného prosklení také odkládací deskou, je určena například pro výdej zboží. Je zhotovena z profilů 40 x 40 L a čirého PET-G tloušťky 4 mm. Instalaci zástěny provedete přenesením příp. převezením na požadované místo.

Výkres - zástěna výdejní

 

V naši nabídce najdete také speciální zástěny pro školy, a to jak k ochraně učitelů, tak žáků. Dále přicházíme s řešením zástěn pro kadeřnické nebo kosmetické salóny a podobné provozy.


Aktualizováno: 25. 1. 2021