Hydraulické rychlospojky

Vysokotlaké rychlospojky slouží k rychlému a snadnému spojování nebo rozpojování hydraulických hadic a nacházejí široké uplatnění v lesních, stavebních, zemědělských a jiných specifických strojních zařízeních. Použití rychlospojek usnadňuje montáž hadic a umožňuje rychlou výměnu hydraulických modulů, což přináší úsporu času a nákladů.



Typy rychlospojek

V nabídce máme rychlospojky bezodkapové, kuličkové, PUSH PULL a šroubovací, které nabízíme v různých materiálech a technických řešeních. K rychlospojkám nabízíme také ochranné kryty, které je chrání před poškozením, nečistotami a zvyšují životnost výrobku. Převážná většina vysokotlakých rychlospojek je vyráběna podle ISO norem. Nejčastěji jsou v hydraulice používány normy: ISO 7241-1 A (ISO - A) – Evropský standard; ISO 7241-1 B (ISO - B) – Americký standard; ISO 16028.

Jsme výhradním dodavatelem Stucchi S.p.A. v ČR

V oblasti rychlospojek spolupracujeme s renomovaným italským výrobcem Stucchi S.p.A. Firma Stucchi patří mezi celosvětovou špičku výrobců rychlospojek a od ostatních výrobců se liší neustálým přílivem inovativních a progresivních řešení v oblasti hydraulických spojů. Naše firma je výhradním zástupcem Stucchi pro český trh.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.