Hydraulické zvedací systémy

Pohonná jednotka vytlačí hydraulický olej z čerpadla až do 10 válců, čímž se vysune pístnice. Na základě jednoduchého principu hydrauliky je nutné vyvodit minimální vratnou sílu 100 N (10 kg) na jeden válec, která zaručí vtlačení oleje z válců zpět do čerpadla během vratného pohybu. Systém Ergoswiss je propojen pomocí pružné hadice. Funguje nezávisle na zatížení a zcela synchronně. Náš systém má nesporné výhody oproti konvenčním zvedacím systémům, díky svým rozměrům, vysoké nosnosti a tichému provozu.

 

Poptávkový formulář 

Dotazník k provedení hydraulického zvedacího systému



Jednoduchá a rychlá pomoc

Nabízíme již hotové ucelené řešení pro stavbu stolů. Při zakoupení jednoho z kompletních systémů, postačí pouze sestavit zakoupené prvky dle návodu, upevnit pracovní desku a stůl je připraven k použití. Systémy jsou dostupné jednak jako celky, tak jako jednotlivé díly.

Systémy jsou často používány k usnadnění každodenní kancelářské práce. Mají velmi elegantní vzhled, který umožňuje individuální a moderní design interiéru. S výškově nastavitelnou pracovní plochou může být práce prováděna v ideální poloze. Tím dochází ke snížení únavy pracovníka, což zvýší jeho produktivitu a navíc pomáhá udržovat jeho celkový zdravotní stav.

Hydraulické zvedací systémy

Hydraulický zvedací systém Hydraulická zvedací kolečka

Používáme zdravotně nezávadné oleje

Díky zdravotně nezávadnému oleji je možné systém používat také v provozech s potravinářskou výrobou, ve zdravotnictví, v pohostinství a tam kde je vyžadován zdravotně nezávadný provoz.