Hydraulika a průmyslové hadice

Dodáváme hydraulické a průmyslové hadice včetně příslušenství velkým firmám i malým živnostníkům. Výhodou je široký sortiment zboží, který držíme skladem v našich pobočkách, a s tím související rychlost dodávek. Vedle standardních logistických služeb nabízíme také zásobování kanbanem a zákaznická řešení na míru.

Tým našich zkušených profesionálů Vám poradí s výběrem vhodných produktů přímo u Vás nebo v našich pobočkách. Rychlost dodávek, kvalitní a cenově dostupné výrobky. To je Váš spolehlivý dodavatel hydrauliky a průmyslových hadic.



Přehledový prospekt sortimentu hydraulika a průmyslové hadice

Objevte komplexní sortiment hadic, ať už hydraulických nebo průmyslových, včetně širokého příslušenství. Ucelený přehled těchto produktů nyní najdete v novém přehledovém katalogu. Všechny produkty, hydraulické hadice a komponenty i průmyslové hadice s příslušenstvím, dodáváme od renomovaných světových výrobců, což je zárukou kvality a nejvyšších standardů.

H-Plus - ideální poměr cena/výkon

Výrobky naší vlastní značky H-Plus jsou to pravé, pokud hledáte ideální poměr cena/výkon, kvalitu a dostupnost. Za výhodnou cenu dostáváte výrobky renomovaných výrobců s garancí značky H-Plus.  Tyto výrobky mají dobrou skladovou dostupnost a většinou je expedujeme do 24 hodin. Výrobky H-Plus stále rozšiřujeme. V poslední době jsme přidali např. průmyslovou hadici pro otryskávání (ekvivalent SM1), víceúčelovou hadici EPDM (ekvivalent MP20) nebo hadici na olej H-plus OIL (ekvivalent TU25).

VOSS FormSQR

Systém spojení trubek VOSS FormSQR nachází uplatnění v sériové výrobě a ve ztížených podmínkách, jako jsou např. impulsní rázy, kde běžné spojení zářezným prstýnkem selhává. Za pomoci tvářecího stroje VOSSForm 100 se vytvaruje konec hydraulické trubky do kužele 24°. Spoj je doplněn tvarovým těsněním z FPM/FKM, které zajišťuje těsnost i při dynamickém zatížení. Montáž spojení je velmi jednoduchá a prakticky vylučuje chybu.