Montážní stroje pro hydrauliku

Kompletně Vás vybavíme strojovým zařízením pro výrobu hydraulických hadic. Prodáváme ruční nebo elektrické lisy FINN-POWER, které jsou špičkou v lisování hadic. Tyto lisy jsou téměř bezúdržbové a i po mnoha letech přesně lisují nastavené rozměry. Vedle lisu Vám dodáme i řezačku na hadice, ořezávačku hadic, otočný stojan na hadice, kontrolní trny na zalisované koncovky, lisovací rozměry.  ... jednoduše kompletní vybavení pro armování hadic.



Lisy FINN-POWER

Lisy FINN-POWER mají velmi široké použití a rozsah lisování. Vedle hydraulických hadic mohou lisovat jak měřící hadičky od průměru 2 mm, tak i velké průmyslové hadice do průměru 254 mm. Na zakázku je možné zhotovit speciální čelisti pro atypické tvary. Lisy nachází uplatnění i v automobilovém průmyslu při lisování trubek a lan.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.