Ochrany hadic

Životnost hydraulických hadic v náročných provozních podmínkách výrazně prodlouží ochrany hadic. V naší nabídce naleznete kovové spirály a oplety sloužící k ochraně hadic před mechanickým poškozením a deformací. Plastové spirály, které umožňují spojování hadic do svazků, PVC trubice a rukávy chránící pracoviště před vytékající kapalinou. Dodáváme i tepelné ochrany značky ADL INSUFLEX, které najdou uplatnění v prostředí, kde působí průmyslové chemikálie, extrémně vysoké teploty, přímý plamen nebo kapky roztaveného kovu.



Tepelné ochrany

Pyrojacket neboli ochranný ohnivzdorný návlek na hadice a trubky zajišťuje ochranu před vysokými i nízkými teplotami. Základem je sklolaminátové vlákno odolávající vysokým teplotám, které je z vnějšku potažené vrstvou silikonu, aby nedošlo k mechanickému poškození. Pyrojacket vydrží trvale 260 °C a krátkodobě až 1650 °C. Tepelné ochrany se dodávají v různých modifikacích nejen pro hadice, ale i v pásech pro zakrytí ploch nebo atypických tvarů.

Tištěné katalogy pro naše zákazníky zdarma

Snažíme se ulehčit Vaši práci! Patříte k těm, kteří raději než s elektronickými katalogy pracují s těmi tištěnými. Tak právě pro Vás je určena jedna z našich nadstandardních služeb. Veškeré katalogy, brožury nebo letáky zasíláme našim zákazníkům na vyžádání poštou zdarma.