Oplocení skladových prostor

Systém oplocení skladových prostor je vyráběn tak, aby splňoval všechny dnešní požadavky vyžadované v této oblasti. Samozřejmostí jsou výborné bezpečnostní vlastnosti a splnění EN norem pro danou kategorii ochrany. Kromě bezpečnosti je důležité, aby systém oplocení fungoval bez problémů. Záměrem systému je splnění požadavku, aby usnadňoval práce jak na vnitřní, tak na vnější straně oplocení. Oplocení skladových prostor je založeno na standardizovaných prvcích, jako jsou panely, sloupky a barevné provedení, čímž je umožněno snadné doplnění stávajícího oplocení.



X-Store 2.0

Oplocení skladů a skladových prostor. Dodáváme ve čtyřech výškách a mnoha šířkách, které lze vzájemně kombinovat. Krom panelů s pletivem jsou k dispozici také panely s čirým plastem a plechem. Nabízíme úpravu sloupků a panelů na míru, samozřejmostí je také kombinace s libovolnými dveřními sadami z naší nabídky nebo nestandardní barevné provedení.

Instruktážní video X-Store 2.0

Rozdělení skladových prostor Instalace oplocení skladových prostor

SafeStore

Je určeno k oplocení regálů a je ideálním řešením z hlediska bezpečnosti, vzhledu a snadného použití ve skladu. Může sloužit také jako zábrana proti vypadnutí zboží a tím se předchází zraněním osob a poškození zboží. Systém je vhodný do všech typů skladů od malých, ručně obsluhovaných až po plně automatizované sklady se zakladači.

StoreRoom

Pro uskladnění materiálu. Jedná se o dělicí stěny, které přispívají k bezpečnému, flexibilnímu a bezproblémovému skladování.

Regálové police

Velmi praktický a únosný systém vhodný pro skladování malých položek jednotlivě i na paletách. Na policích se neusazuje prach a propouštějí nejen světlo, ale i vodu, což je častý požadavek při použití požárního hasicího zařízení.