Pouzdra a náboje

K upnutí řemenice, řetězového či ozubeného kola, nebo jakéhokoli náboje na hřídel dnes můžete použít kónická upínací pouzdra Taper Lock, která se vyrábějí v mnoha rozměrových variantách. Pokud nechcete zeslabit hřídel drážkou pro pero, použijte válcová svěrná pouzdra. Usnadníte si montáž a polohování na hřídeli.



CAD databáze upínacích systémů

Nemáte čas při konstrukci upínacího systému kreslit každou součástku? Použijte databázi CAD výkresů upínacích systémů a normovaných dílů ve všech základních 2D a 3D formátech.

CAD knihovny:

Databáze obsahuje více než 7.000 unikátních dílů. Všechny parametry a materiály jsou shodné s díly, které Vám následně dodáme.

Rychlá dostupnost

Náš centrální sklad v Mokrých Lazcích patří mezi nejlépe vybavené sklady v Evropě. Většinu upínacích pouzder, které najdete v našem katalogu, dodáváme přímo z našeho skladu. Zboží, které si objednáte, pak obdržíte následující pracovní den. Neskladové položky dodáváme do jednoho týdne.

Poradenství s instalací

Nevíte, které pouzdro je pro Vaši aplikaci to správné? A jak je máte namontovat? Nahlédněte do našich katalogů nebo se obraťte na nás a my Vám rádi poradíme.

Marek Volný

Technický poradce

Marek Volný

Technický poradce

Specialista na ozubení, napínáky, pouzdra a náboje
Komunikovat se zákazníky má v krvi