Pracovní a bezpečnostní obuv

V sortimentu obuvi nabízíme širokou škálu pracovní, bezpečnostní a volnočasové obuvi předních českých i zahraničních výrobců, a to v mnoha provedeních pro využití v rozlišných pracovních situacích, provozech či odvětvích průmyslu. Ke každému zákazníkovi a jeho požadavkům přistupuje vždy individuálně a snažíme se tak nabídnout řešení šité „přesně na míru“. Proto, pokud potřebujete zajistit tu správnou pracovní a bezpečnostní obuv pro Vaše zaměstnance, kontaktujte naše zakázkové oddělení.


Pracovní a bezpečnostní obuv

Nabídka obuvi v segmentu OPP je dnes poměrně široká a každým rokem se neustálé rozrůstá o nové a nové modely. Obuv dnes můžeme jednoduše rozdělit na pracovní (splňující základní požadavky dle EN ISO 20347) a bezpečnostní (splňující požadavky dle EN ISO 20345).

Pracovní obuv lze od bezpečnostní rozeznat dle označení písmenem O (occupational) doplněnými nejčastěji čísly 1-3, případně písmenem B. Naproti tomu bezpečnostní obuv je značena písmenem S (safety).

Dále se můžeme setkat s obuví speciálně upravovanou pro nejrůznější použití – ESD, ochrana proti kontaktnímu teplu, palivovým olejů, proti vodě aj.

V posledních letech se nabídka obuvi rozšiřuje i o segment outdoorové obuvi, která je velmi oblíbená v provozech bez nutnosti pracovní a bezpečnostní obuvi, případně je využívána jako volnočasová obuv.

Kvalita Haberkorn H-Plus

Často je důležité získat vynikající kvalitu za rozumnou cenu, navíc v kombinaci s dobrou dostupností výrobku. Haberkorn všechny tyto potřeby zohledňuje vlastní garancí kvality produktů pod vlastní značkou H-Plus!

V sortimentu obuvi Vám pod vlastní značkou H-Plus nabízíme vysoce kvalitní obuv, která nejenom že splňuje nejvyšší nároky na bezpečnostní obuv, ale zároveň poskytuje svým uživatelům maximální komfort při celodenním nošení.