Mobilní dezinfekční stojany

Mobilní dezinfekční stojany jsou vyrobeny z trubkového systému pro štíhlou výrobu LPS a jsou vhodné pro dezinfekci rukou kdekoli v provozu nebo na montáži a všude tam, kde je potřeba zajistit čistotu rukou.

  • Jsou zhotoveny z hliníkových trubek D30 a příslušenství.
  • Instalace na místo přenesením nebo převezením (pokud je mobilní stojan vybaven pojezdovými koly).
  • Stojany je možno omývat lihovou dezinfekcí.
  • Dle Vašeho přání je možno stojany vybavit dodatečně dalším příslušenstvím např. držákem jednorázových rukavic a ochranných brýlí.

Dezinfekční stojany zhotovíme dle Vašeho přání a přizpůsobíme Vašim požadavkům, na základě skicy Vám zašleme nabídku včetně výkresu.

Stojany mohou stát přímo na trubkách, mohou být vybaveny stavěcími nožkami nebo pojezdovými koly pro snadné přemisťování. Pokud budete potřebovat stojany uchytit přímo na stůl nebo konstrukci, navrhneme takové řešení, aby vyhovovalo Vašim požadavkům.

Mobilní dezinfekční stojany

Mobilní dezinfekční stojan velký

Stojan s držákem na formát A3 (např. pro postup na správnou dezinfekci rukou), s držákem dezinfekčního prostředku a s odkapovým žlábkem.

Výkres
- mobilní dezinfekční stojan velký

 

Mobilní dezinfekční stojan malý

Menší stojan s držákem dezinfekčního prostředku a s odkapovým žlábkem.

Výkres
- mobilní dezinfekční stojan malý

 

Mobilní dezinfekční stojan malý - základna H

Podstava tvaru „H“ ze čtyřhranných profilů 40 x 40 L pro zvýšení stability stojanu.

Výkres
- mobilní dezinfekční stojan malý základna H

 

Mobilní dezinfekční stojan malý nášlapný - základna H

Tento stojan zajistí, že se Vaši zaměstnanci nebo zákazníci nedotknou rukama ničeho ani při nezbytném dezinfikování. Jedná se o stojan s držákem dezinfekčního prostředku a dávkováním přes nášlapný mechanismus. Součástí stojanu je i odkapový žlábek.

Podstava tvaru „H“ ze čtyřhranných profilů 40 x 40 L pro zvýšení stability stojanu. Výhodou stojanu je nášlapný mechanismus, který zamezuje dalším kontaktům s dávkovací pumpičkou. Po uvolnění pedálu se nášlapný mechanismu vrátí zpět do vrchní polohy pro další dávkování.

Výkres
- mobilní dezinfekční stojan malý nášlapný základna H


Aktualizováno: 25. 1. 2021