Ochrana dýchání

Řada pracovních prostředí vyžaduje ochranu dýchacích cest pracovníků. Nabízíme široký sortiment jednorázových filtračních polomasek, polomasek a celoobličejových masek pro opakované použití, filtroventilačních systémů s pohonem vzduchu či systémů s přívodem stlačeného vzduchu, které poskytují ochranu proti širokému spektru nebezpečných látek. Správně zvolený prostředek na ochranu dýchání přispívá k osobnímu pohodlí, bezpečnosti a výkonnosti pracovníků.



Kvalita SUNDSTRÖM

Haberkorn je dlouholetým partnerem švédské společnosti SUNDSTRÖM. Ta se svou 90 letou historií a zkušenostmi patří mezi světové lídry ve vývoji a výrobě produktů na ochranu dýchání. Polomasky a celoobličejové masky tohoto výrobce mají filtrační účinnost 99.9 %, což představuje absolutní top!

Zákonná ustanovení

Každý zaměstnanec, který je vystaven účinkům zdravotně škodlivých plynů, výparů nebo volně rozptýlených částic v koncentracích, které jsou pro zdraví nebezpečné, musí být vybaven vhodnou respirační ochranou. Společně najdeme vhodné řešení ochrany dýchání Vašich zaměstnanců.