Příslušenství

Správně navržený pracovní stůl musí umožňovat nejen výškovou přestavitelnost, ale pro dosažení maximální výkonnosti obsluhy by měl být vhodně vybaven tak, aby docházelo k minimalizaci zbytečných pohybů nebo úkonů.

Pro toto doplnění pracovních stolů slouží příslušenství, rozdělené přehledně do několika kategorií.



Správná poloha při sezení

Správná poloha při sezení znamená lepší práci. Bolest v zádech, zejména v případě sedavých činností, je jednou z nejčastějších stížností a příčin onemocnění zaměstnanců.

Pracovní židle pro ergonomická pracoviště podporují správné ergonomické pracovní postupy a zvyšují dlouhodobou výkonnost zaměstnanců.

Osvětlení při práci

Vhodné osvětlení pracovní desky snižuje chybovost a únavu pracovníka a zvyšuje jeho výkonnost.

V nabídce osvětlení najdete osvětlovací tělesa s klasickými i LED trubicemi pro osvětlení celého pracoviště, ale i halogenovou lampu a LED lampičky pro přisvětlení konkrétní části pracoviště.

Pro montáž drobných dílů nabízíme lupu s přisvětlením.

ESD vybavení pracoviště

Pro montáže výrobků citlivých na elektrostatický výboj nabízíme možnost doplnění pracoviště ESD prvky. Těmi jsou např. ESD folie na pracovní desku, ESD náramek pro pracovníka, nabízíme také uzemnění této desky nebo náramku a odvedení náboje.

Při návrhu a dodávce pracovního stolu (pracoviště, vozíku aj.) jsme schopni dodat vše kompletně v provedení ESD včetně protokolu o měření ESD.

Zajištění zásobení pracoviště materiálem

Pro možnost optimálního zásobení pracoviště materiálem nabízíme police, plastové a hliníkové boxy a odebírací misky, dále několik typů otočných ramen, na která je možno instalovat buď zásobníky materiálu, nebo držáky nářadí.